Skrtel så rødt da U21 tapte semifinale

West Ham vant semifinalen mot Liverpool 3-2, og skal spille finale mot Hull i U21 Premier League Cup. Martin Skrtel pådro seg rødt kort.

Sluttrapport

Fra tidlig ledelse til stort nederlag for Liverpool U21. LFC klarte ikke holde på 1-0-ledelsen, og tapte til slutt 3-2 mot West Ham. Liverpool var muligens det beste laget, og hadde de største sjansene. Men det ble altså semifinaletap for Merseyside-klubben.

Rutinerte Martin Skrtel pådro seg sitt andre gule da han reagerte på en hendelse med Martin Samuelsen. Også Adam Bogdan ble tildelt et gult kort for en unødvendig situasjon, der han klaget på en dommeravgjørelse.

Trener Michael Beale oppsummerer kampen slik:

Jeg er kjempeskuffet. Vi misset flere store sjanser, og det så ut som presset tok oss litt. Laget vi hadde var bra, og jeg forventet at vi skulle klare det. Vi hadde nok sjanser. Vi spilte ikke fantastisk, men vi gav alt.

– De er unge. De ville så gjerne vinne. Energien var der, men det gikk bare ikke i dag. Det er mange skuffede spillere nå. Vi spilte mot et godt lag, men dette var et lag vi forventet å slå.

Under følger kampreferat

West Ham vinner 3-2

Icon120 min: Direkte rødt kort til West Hams Brown etter en takling på McLaughlin.

188: Martin Samuelsen går ut.

117 min: Teixeira viser frem driblekunster, og ballen havner til slutt hos Ryan Kent, som skyter. Skuddet går rett på Hammers-keeperen.

Det har roet seg litt nå, men Liverpool har ikke gitt opp.

108 min: West Ham svarer umiddelbart. Ballen havner hos venstreback Stephen Hendrie, som rett og slett dundrer ballen i mål. En glimrende scoring.

107 min: Så utligner Liverpool! Shey Ojo tar med West Ham-forsvarerne på løpetur, så chipper han ballen elegant i mål.

105 min: Chirivella går av, og Madger Gomes kommer på.

Andre ekstraomgang er i gang.

Første ekstraomgang er ferdigspilt.

Icon105 min: Martin Skrtel vises ut. Skrtel takler Martin Samuelsen, og slovaken blir rasende. Han mener muligens det ikke var kontakt. Slovaken dulter borti nordmannen, og får sitt andre gule. En korrekt avgjørelse, og en pinlig manøver fra den rutinerte stopperen.

105 min: Adam Bogdan er sur i etterkant av målet.

105 min: Så scorer West Ham mot spillets gang.

101 min: For et skudd, for en sjanse... Liverpools innbytter Sam Hart klemmer til med venstrefoten. Ballen smeller i tverligger. Den hadde fortjent en bedre skjebne.

96 min: Brannagan med en fin pasning til Kent, som skyter utenfor fra 12-13 meter.

Chirivella ligger nede med smerter.

93min: Sjanse West Ham - Hendrie skyter, ballen stryker stolpen til Adam Bogdan.

91 min: Gult kort Martin Skrtel.

91 min: Bytte Liverpool. Randall går ut, mens O'Hanlon kommer på.

91 min: Første ekstraomgang er i gang

Andreomgangen har vært jevn, og det er kanskje rettferdig at det står 1-1. Liverpool har nok hatt noen flere sjanser, men det har vært en nokså jevnspilt kamp.

Dommeren blåser. Ekstraomganger!

90+ min: Stor sjanse for West Ham, men Maguire kommer til unsetning like før avslutningen. Det kunne fort blitt mål.

89 min: Gult kort for Liverpools Sam Hart

85 min: Maguire får gult kort.

84 min: Ojo får muligheten like etter Teixeiras kjempesjanse. Han skyter rett på mål.

84 min: Utrolig at ikke Teixeira scorer... Ballen spretter mot West Hams keeper etter en klarrering. Portugiseren lukter sjansen, og får ballen alene med keeper. Han klarer ikke overliste Spiegel. Teixeira er ikke fornøyd med seg selv.

80 min: Norske Samuelsen kommer seg til en god sjanse, men han klarer ikke holde skuddet nede.

Kampen skal avgjøres i kveld. Ved uavgjort blir det ekstraomganger, og eventuelt straffekonkurranse.

76 min: Målscorer Chirivella kommer seg til skudd fra om lag 20 meter. Skuddet reddes komfortabelt. Liverpool klart best for øyeblikket.

75 min: Liverpool får frispark, men innlegget heades over. Corner til Liverpool.

74 min. Gult kort til West Hams Pine.

63 min: Kaptein Brannagan lander forkjært, og har vondt. Han ser ut til å kunne fortsette.

Bytte West Ham. Ingram av, Diangana på.

57 min: I det Kent skal til å avslutte, bare 10 meter fra mål, blokkerer Reece-Oxford mesterlig.

53 min: West Ham får hjørnespark, ballen spretter litt tilfeldig, og lander hos Henry, som smeller den i hjørnet - utagbart for Bogdan. 1-1 i semifinalen nå.

52 min: Stor sjanse for West Ham. Makasi skyter fra 6-7 meter, men Bogdan gjør en strålende redning.

50 min: Liverpool har startet andreomgangen best, og skaper sjanser på venstrekanten. Ryan Kent er mye involvert.

Bytte Liverpool. Flanagan av, Hart på.

Andre omgang er i gang.

Pauserapport

Liverpool leder fortjent i London, etter en flott scoring av Chrivella. West Ham har vært frempå noen ganger, men de store sjansene har uteblitt for vertene.

Liverpool har angrepet bra på kantene, og satt Hammers-forsvaret på en rekke prøver. Faktisk er West Ham heldige som ikke ligger under med flere mål.

Norske Martin Samuelsen har ikke klart å true Liverpool-forsvaret nevneverdig.

Første omgang er slutt!

45 min: Ny stor Liverpool-sjanse. Ryan Kent kommer seg løs på venstrekanten, han legger inn til McLaughlin, som skyter. Skuddet stryker stolpen.

38 min: Skrtel spiller fri McLaughlin som kommer alene med keeper. Han presses av en forsvarsspiller, og skyter rett på keeper.

Det er nokså jevnt på banen akkurat nå. De store sjansene uteblir.

25 min: Stor sjanse for West Ham, men Henry vinkes av for hands, og får gult kort.

22 min: Kjempesjanse for Liverpool, når Skrtel møter et hjørnespark. Ikke langt unna der.

19. min: Bogdan med bra keeperspill når han plukker flere innlegg med fin ro.

14 min: For en sjanse! Ojo vinner ballen, sender den videre til Brannagan. Kapteinen slår inn fra venstrekanten til Ryan Kent, som ikke klarer å overliste keeper fra kloss hold.

10 min: Liverpool tar ledelsen! Chirivella mottar ballen, etter en fin én-to-kombinasjon med Ryan Kent. Han plasserer kula lekkert til høyre for keeper. En flott scoring av spanjolen.

9 min: Liverpools første sjanse kommer når Jon Flanagan mottar ballen etter et godt løp. Han skyter fra 14 meter, men skuddet blokkeres.

Det er gratis inngang, og dermed mye folk på tribunene.

3 min: West Ham kommer seg til en halvsjanse, men Flanagan får tak i ballen like før West Ham-angriperen skal avslutte.

Jon Flanagan spiller i dag venstreback.

1 min: Kampen er i gang. West Ham tar avspark.

Sinclair har skadet seg i oppvarmingen, så McLaughlin tar hans plass. Det betyr trolig Ojo på topp.

Liverpool U21 spiller borte mot West Hams U21-lag i turneringens semifinale.

Flere av Liverpools førstelagsspiller er med i dagens startellever. Faktisk har samtlige spillere i U21-laget erfaring fra førstelagsspill for Liverpool.

Martin Skrtel er på vei tilbake fra skade, og spiller dagens kamp. Andre seniorspillere som starter er Jon Flanagan og Adam Bogdan.