Skrtel skadet på nytt

Martin Skrtels nye skade er grunnen til at Jon Flanagan ikke er med i Europa League-troppen. Klopp regner imidlertid med å ha Origi, Coutinho og Sturridge klare til returoppgjøret mot West Ham.

fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om årsaken til at Jon Flanagan ikke er tatt ut i Europa League-troppen, som ble offentliggjort torsdag

Adam Bogdan, Joe Gomes og Danny Ings er alle fjernet fra troppen, mens Steven Caulker, João Carlos Teixeira og Danny Ward er lagt til.

– Den gode nyheten er at Flanagan er tilbake på banen, men det er tidlig etter skaden og vi må ta det rolig. På grunn av den alvorlige skaden som har holdt ham ute i 18 måneder trenger han et par dager mer hvile enn de andre mellom kamper. Det vil bli tre kamper i uka, og Europa League-kampen er alltid mellom andre kamper. 

Slo opp igjen skade

En skadet Martin Skrtel er en annen årsak til at valget falt på Caulker istedenfor Flanagan. 

– Martin Skrtel har slått opp igjen skaden, og kan trenge to eller tre uker til. Derfor har vi et problem i midtforsvaret. Dere vil ikke tro hvor vanskelig der er å ta ut Europa League-troppen, og derfor ble det slik nå, sa Klopp.

Klopp opplyste også om at Joe Allen fikk seg et slag i skulderen under kampen mot Leicester, og er usikker til møte med Sunderland. 

Sturridge tilbake mot West Ham?

Den gode nyheten på skadefronten er at både Philippe Coutinho, Divock Origi og Daniel Sturridge har kommet bra i gang med treningen igjen. 

– Daniel er tilbake i trening, sammen med Coutinho og Origi. Nå ser vi hva vi har savnet de siste ukene.

– Daniel er ikke tilbake i helgen, han må trene litt til. De trenger alle kanskje tre treninger til, og kan være klare for West Ham, om ikke noe skjer, sa Klopp.

LES OGSÅ: Dette sa Klopp om spekulasjonene om Sturridge sin framtid