Starter uten Firmino?

Her er spådommene om laget som starter mot Villarreal.

Onsdag plukket The Kopite-redaktør Torbjørn Flatin ut laget han tror starter mot Villarreal torsdag kveld klokka 21.05. I det laget fant han ingen plass til Roberto Firmino.

«Vertene pleier å spille 4-4-2 og vi aner at Lucas og Allen blir et par sentralt og Milner får en plass ute på flanken. Daniel Sturridge var bedre enn Roberto Firmino mot Newcastle, og selv om arbeidsmoralen til brasilianeren er større tipper vi Daniel får nikket», skrev Flatin.

Han tror Liverpool starter med disse elleve: Mignolet; Clyne, Lovren, Toure, Moreno; Milner, Lucas, Allen, Lallana; Coutinho, Sturridge.

Tipset hans stemmer godt overens med Liverpool Echos James Pearce. Han tror også at Kolo Toure starter kampen ved siden av Dejan Lovren, og at Allen og Lucas spiller sammen sentralt på midtbanen, og med Adam Lallana, Philippe Coutinho og James Milner bak Daniel Sturridge på topp.  

LES OGSÅ: 10 ting å vite om Villarreal

Uten ryggraden som hjalp LFC hit

«Det er en kompliserende faktor for Klopp at laget hans er uten ryggraden i laget som hjalp Liverpool med å komme så langt», skriver Tony Barrett i The Times før den første kampen i semifinalen.

Han tenker da på at både Emre Can, Jordan Henderson og Divock Origi er skadet, og at Mamadou Sakho ikke er tilgjengelig på grunn av sin dopingsuspensjon.

LES OGSÅ: Sakho suspendert av UEFA i 30 dager

«Med færre valgmuligheter, vil Klopp nå begynne med Daniel Sturridge i angrep, mens Christian Benteke vil starte på benken etter sin kneskade. Kolo Touré vil sannsynligvis erstatte Sakho midtforsvaret», skriver Barrett videre.

Han tror Klopp vil starte med Joe Allen, Lucas Leiva og James Milner på midtbanen, «i et forsøk på å gjøre laget kompakt og harde å bryte ned».

En som idlertid har tro på at Firmino får sjansen fra start er John Aldridge. Han tror brasilianeren starter kampen, og at Sturridge henvises til benken. 

Den tidligere storscorerens lag ser slik ut: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Milner, Allen, Lucas, Coutinho, Lallana, Firmino.

Troppen til kampen

Keepere: Simon Mignolet, Danny Ward

Backer: Nathaniel Clyne, Alberto Moreno, Brad Smith

Midtstoppere: Dejan Lovren, Kolo Toure, Martin Skrtel

Sentrale midtbanespillere: Lucas Leiva, Joe Allen, James Milner, Cameron Brannagan, Pedro Chirivella

Offensive midtbanespillere: Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Adam Lallana, Jordon Ibe, Sheyi Ojo

Angripere: Danny Sturridge, Christian Benteke

LES OGSÅ: – Villarreal er kyniske og bunnsolide defensivt