Sterling fra start

Raheem Sterling får sitt første gjensyn med Anfield etter den kontroversielle overgangen til Manchester City sist sommer, når de lyseblå gjester L4 i morgen kveld.

City-manager Manuel Pellegrini bekreftet under sin pressekonferanse i ettermiddag at Sterling vil starte på sin gamle hjemmebane, trass i at vingen garantert vil bli møtt med en massiv pipekonsert fra hjemmefansen.

21 år gamle Sterling misbrukte to enorme scoringssjanser i søndagens ligacupfinale på Wembley, men fikk likevel siste stikk da City stakk av med trofeet etter straffespark-konkurranse.

– Det er jeg ikke i tvil om, svarte City-manager Pellegrini da han ble spurt om Sterling kunne håndtere den fiendtlige stemningen som vil møte ham på Anfield i morgen.

– Jeg vet ikke ennå hva startelleveren vil bli i morgen, men en spiller er jeg sikker på kommer til å starte, og det er Raheem Sterling.

– Det er viktig for ham å spille under press. Alle store spillere må håndtere det. Det skal ikke spille noen rolle hvor de spiller eller hvem de møter, når de spiller.

– Jeg stoler 100% på Raheem. Han vil spille i morgen, og jeg er sikker på at han blir en viktig spiller i kampen.

– Han er en ung mann, en ung spiller, i begynnelsen av karrieren, men han vet hvordan han skal håndtere press.

– Han vil kanskje få samme behandling når han kommer til Anfield i morgen som han fikk på Wembley, men jeg er sikker på at han vil spille uten problemer, og at han vil være en veldig viktig spiller for oss, akkurat som han var i forrige kamp.

Yaya tvilsom

En som det ikke er sikkert spiller på Anfield i morgen, er Yaya Toure. Det forventes imidlertid at Pellegrini setter Joe Hart inn på laget igjen, selv om Willy Caballero ble den store helten for City i straffespark-konkurransen på Wembley.

– Om det er en vanskelig avgjørelse? Det er en veldig enkel avgjørelse. Dere får se startelleveren i morgen, avsluttet Pellegrini.

LES OGSÅ: Lucas Leiva er skadet