Stiller et lignende lag også i omkampen

Jürgen Klopp hyller sine unge spillere etter 0-0 mot West Ham på Anfield.

Liverpools manager stilte med uerfarne spillere som Brad Smith, Kevin Stewart, Cameron Brannagan og Joao Carlos Teixeira mot West Ham i fjerde runde i FA-cupen. Mye tyder på at kvartetten vil få fornyet tillit også i omkampen på Upton Park.

Liverpool skal spille minst sju kamper i februar. Åtte dersom man vinner omkampen og går videre i FA-cupen.

– Guttene fortjente å vinne kampen, men det er som det er. Vi vil stille med et lag mot West Ham i London, og det er kanskje ikke så langt unna det laget vi stilte med i dag, siteres Klopp av Liverpool Echo.

– Jeg vet ikke når de vil finne plass for denne kampen. Kanskje blir det om morgenen før vi spiller en kamp om ettermiddagen. Kampen mot Everton blir også utsatt, så de må finne plass til den også.

– Vi har gjort mye bra til nå. Vi har kommet oss til neste runde, og er i en finale. Men det eneste vi har gjort er å skape flere kamper. Det er situasjonen.

– Det er ikke noe å syte over. Det er slik det er. Men vi må bestemme oss for hvem vi skal sende til denne omkampen. Forhåpentligvis får vi noen spillere tilbake etter skader. Vi hadde Dejan Lovren tilbake i dag. Jeg er fornøyd med at spillerne viste at de er klare når vi trenger dem.

Stort potensial i troppen

Klopp var svært godt fornøyd med sine unge spillere mot The Hammers.

– Kevin Stewart var i Swindon for bare fem uker siden. De gjorde det veldig bra. Brad Smith tok et stort steg i riktig retning. Det er veldig kult. Ojo kom inn og gjorde det bra, og det gjorde Jerome Sinclair også.

– Vi har masse potensial i troppen, og det er viktig. Spillerne må vise det, men vi må også vise at vi ser dem. Det er hva vi forsøkte i dag.

– Dersom de hadde spilt like bra som jeg har tillit til dem ville de ha spilt enda bedre. For de kan enda bedre. Men det var bra. Veldig bra. Jeg er fornøyd med dette.

En ekstra kamp påvirker ikke spillerkjøp

Klopp nekter for at hans planer mot tampen av transfervinduet blir endret av en ekstra kamp mot West Ham.

– Vi kommer ikke til å kjøpe et lag for omkampen. Vi kommer ikke til å kjøpe 10 eller 11 spillere, spille mot West Ham og sende dem bort igjen. En omkamp, en kamp til, kan ikke være grunnen til å kjøpe spillere.

– Vi har en del kamper som skal spilles. Tre eller fire mer enn West Ham, i løpet av kort tid. Men vi kunne hvile laget vi benyttet mot Stoke. Vi har friske bein å sette inn mot Leicester, og det er gode nyheter.

– Akkurat nå føles det ikke så bra for å være ærlig, men alle vil se at når vi reiser til West Ham så har vi muligheten til å gå videre.

– Dette er en intens periode. Forhåpentligvis får vi spillere tilbake fra skader, og da vil vi ha nok spillere.

– Vi får vente og se i 48 timer til hva som skjer på transfermarkedet. Om noe skjer eller ei, avsluttet Klopp.

LES OGSÅ: Klopp filosoferte over ny omkamp