Stortap for sterkt U21-lag

Samtidig som Liverpool tapte 3-2 på St. Mary's, tapte også Liverpool U21 5-0 mot Southamptons U21-lag.

Liverpool stilte med et sterkt U21-lag i Chester.

Jordon Ibe spilte fra start sammen med spillere som Adam Bogdan, Jose Enrique, Tiago Ilori, Pedro Chirivella og Joao Carlos Teixeira.

Likevel var det Southampton som tok ledelsen etter fire minutter ved Jake Hesketh.

Liverpool hadde et par brukbare muligheter ved Ibe og Toni Gomes, men Southampton økte ledelsen til 2-0 ved Jay Rodriquez etter 33 minutter, og Liverpool klarte aldri å komme tilbake i kampen.

Jay Rodriguez scoret til slutt hattrick, mens Hesketh og Josh Sims scoret de øvrige målene.

Liverpool U21s: Bogdan, Randall, Enrique, Ilori, Maguire, Chirivella, Ibe (McLaughlin,70), Brannagan, T Gomes (Hart, 68), Kent, Teixeira (O’Hanlon, 68).