Sturridge, Coutinho og Origi med i troppen mot West Ham

Klopp bekreftet at trekløver vil være med til London. Cameron Brannagan er syk.

Om operasjonen:

- Jeg føler meg bra. Dette var noe nytt for meg. Jeg hadde én tøff natt, ellers har alt vært bra. Jeg tror jeg greier å holde meg i skinnet under kampen mot West Ham, uten å hoppe og sprette rundt omkring.

Om demonstrasjonen:

- Det er vanskelig for meg å uttale meg siden det har vært mye annet for meg å tenke på de siste par dagene. Dette er ikke noe som er lett å snakke om for meg. Jeg vet at det nå også er mitt problem. Hva jeg enn måtte si nå vil bare gjøre det hele mer komplisert. 

- Dette er ikke hva vi ønsker. Vi ønsker at fans skal bli værende til kampen er over. Jeg er nødt til å sette meg mer inn i dette.

Om Sturridge (og Coutinho og Origi):

- Han var frisk nok til å være på benken mot Sunderland etter en imponerende treningsøkt på fredag. Nå ble det ikke aktuelt etter et par tidlige bytter. Sturridge, Coutinho og Origi vil være i troppen mot West Ham, men alle tre vil ikke starte. Det kan også bli 120 minutter og det er noe vi må vurdere hvordan vi skal løse, vi har ennå ikke tatt ut noe lag.

Om troppen:

- Noen vil bli igjen hjemme, men det vil bli et sterkt lag og ikke noe som ligner det vi hadde mot Exeter. En ung spiller som Cameron Brannagan vil dessverre ikke være med siden han er syk.

- Det vil trolig bli de samme backene som sist, lignende midtbane, og så kommer vi til å fylle mer opp med spillere som du vil forvente i FA-Cupen i andre posisjoner.

Om West Ham:

- Payet er en god spiller men vil kommer ikke til å ha noen spesielle tiltak mot verken han eller andre spillere. Vi må tenke på hvordan vi skal spille og hvis vi spiller på vårt beste er vi ikke lette å spille mot.

Om unge spillere:

- Vi kommer til å gi dem tid. De vil drømme om å gjøre det bra i FA-Cupen og det er bra.

Om Sunderland-kampen:

- Fram til de siste ti minuttene spilte vi meget bra og vi kan ta mye positivt fra kampen. Måten vi slapp inn målene på var ikke bra, men siden jeg sov under kampen og ikke var på benken kan jeg nå lettere si at vi bare må gå videre, avsluttet en glisende Jürgen Klopp.