Sturridge: – Frustrerende å starte på benken

Daniel Sturridge mener selv han burde krediteres for to mål mot Everton. Etter kampen snakket han også om frustrasjonen ved å starte på benken.

Daniel Sturridge startet kampen mot Everton på benken, men kom inn da Divock Origi ble skadet og Everton ble redusert til ti mann i starten av andre omgang.

Bare noen minutter seinere scoret han Liverpools tredje mål, og selv mener han også at han bør krediteres for det fjerde målet i kampen, etter at Philippe Coutinho sneiet rumpa hans da det fjerde målet gikk inn.

– Selvsagt er det mitt mål, uten tvil, sa Sturridge da han ble intervjuet etter kampen, men han sa det med et stort smil.

Må bidra med mål og assist

– For meg er det viktig å kunne spille, og at jeg bidrar med mål og assist når jeg får sjansen.

– Det er frustrerende for meg, og for alle alle spillere, å starte på benken, men det er managerens jobb å ta ut laget. Alt jeg kan gjøre er å snakke ved å gjøre det bra på banen, sa Sturridge etter kampen.

Og det språket den engelske spissen sakker på banen for tiden, er ikke til å misforstå.

Daniel Sturridge har virkelig funnet igjen målformen. Tre mål er det blitt på de fire siste kampene.

3-0-scoringen mot Everton var hans 50. mål på 87 kamper for Liverpool. Det plasserer han helt oppe i toppen blant Liverpools scoringslegender.  

De eneste spillerne etter krigen som har nådd antallet mål raskere er Albert Stubbins på 77 kamper, Roger Hunt på 79 og Fernando Torres på 84 kamper.

LES OGSÅ: Spillerbørsen: Liverpools servitør best