Sturridge med ekstra trening på søndag

Daniel Sturridge må vise på treningsfeltet at han er klar til å være med England til EM-sluttspillet.

Senest førstkommende tirsdag må Roy Hodgson bestemme seg for hvilke 23 spillere han skal ta med til EM. Av de 26 han tok ut til treningskampene mot Tyrkia og Australia vil Fabian Delph (Manchester City) høyst sannsynlig ikke være aktuell med skade.

Daniel Sturridge har ikke vært på banen eller benken i de to nevnte kampene, med en strekk bak i leggen. Tidligere har det vært nevnt at spissen senest må vise på trening til mandag at han er frisk, men nå blir Hodgson sitert på at Liverpools angriper forventes å kjøre ekstra treningsøkter allerede i morgen.

LES OGSÅ: Må trene på mandag for å bli med til EM

«Sturridge har en mindre skade og vi håper det vil roe seg i morgen (lørdag).»

«Han vil foreta ekstra trening på søndag, og han vi i så fall legge inn sin søknad. Det ser ut til at det er 25 spillere som har lyst til å være med på flyet og jeg vil bli nødt til å skuffe to av dem.»

«Det dreier seg ikke bare om kvaliteten på spilleren, men også balansen i troppen. Det er mange faktorer å ta hensyn til og ved å spille to ulike lag har det gitt meg sjansen til å teste en del ting ut.»

«Jeg kan ikke nekte for at vi snakker om en spiller som har vært uheldig (med skader), men som har arbeidet veldig hardt for å komme tilbake», fortsetter landslagsmanageren om Daniel Sturridge.

«Det er uheldig at han har fått denne strekken. Vi kommer til å se på det, vurdere det og forhåpentligvis komme oss videre. Når han er frisk og i form er han en spiller av høyeste kaliber.»