Supportercupen 2016

Vi er 14 dager fra årets turnering og det meste er på plass. Blackburn 2 har trukket laget, og her kommer Tottenham 3 inn for dem.

Tidspunkt: Lørdag 4. juni.
Sted: Nordre Åsen Kunstgress (Skeid, Oslo)
De første kampene spilles kl. 09.00

Supportercupens hovedsponsor er TV2, og de deltar med sitt eget lag i turneringen.

Det er 36 lag med i hovedturneringen og 4 lag i juniorturneringen. Se oppdatert reglement for hovedturneringen. Skeid har ansvaret for kioskdriften og de kan meddele det blir salg av pizza i år, i tillegg til vanlige kioskvarer og vaflene de er viden kjent for.

SBF og våre samarbeidspartnere kommer til å ha loddsalg av fotballrelaterte effekter/premier. Kr 10,- pr lodd. Vi kommer til å ha et bord ved inngangen til hovedkiosken, og det er betalingsterminal til rådighet. Trekning blir kl. 14.30.

I år har vi gleden av å ønske velkommen legendene Asa Hartford, Peter Barnes og Ian Brightwell. De er invitert over til Oslo av Manchester City SCSB. De kan dere lese om i programmet som gis ut gratis!

Tradisjonen tro arrangerer vi Quiz for supporterklubbene. Der vil Tips FotballExtra utfordre oss. Informasjon om når dette skjer blir orientert i fra sekretariatet.

Garderober er til rådighet for lagene, men husk å ikke legge igjen verdisaker når dere spiller. Damene vil ha egen garderobe!

Husk å overlevere lagets spilleliste til sekretariatet før deres første kamp (oppmann).

Kveldsarrangementet blir på The Scotsman Restaurant-Pub-Nattklubb. Karl Johans gate 17.  Vi starter ca kl. 20.30 (2, etg) med premieutdeling (1, 2 og 3 plass) og presentasjon og utdeling av Årets Supporter trofé til Arnt H Nodeland (Ipswich Town FC Supporters Club of Norway). Deretter fortsetter vi med blant annet presentasjon/samtale med Mr. Hartford, Mr. Barnes og Mr. Brightwell. 2. etg vil være åpent for vårt arrangement fra kl. 18.30. Alle deltagere vil få 20% avslag ved bestilling av mat i 2.etg.  Aldersgrensen på stedet er 20 år, men under vårt offisielle program vil alle som har spilt i turneringen kunne delta.

Det vil også i år være mulighet å følge sitt lag og resultater gjennom Refsports.

Med Refsports rapporteringsapp (Refsports Football Reporting) kan du enkelt opprette din egen lille turnering for å sette opp lag, spillere og kamper selv. Last ned vår resultatapp (Refsports Football Results) for å følge med på kampene. Her kan man få full livescore fra kampene! Her er det et søkefelt, der man enkelt kan søke for eksempel etter Supportercupen, eller det laget man ønsker å følge med på. (Alle appene finnes både på Google Play og App Store)

Kontaktperson er Martin Eikeland. Han vil delta under turneringen.  Mobil. 920 57 185, e-post: [email protected]  Hjemmeside: www.refsports.com

Ta kontakt om du har spørsmål om arrangementet.

Ønsker alle velkommen til den 26. utgaven av Supportercupen!

Mvh
Trond Fuhre
Supportercupleder