Teixeira: – Det er frustrerende

Alex Teixeira er åpenbart oppgitt over at klubben ikke lar ham gå, og sier det ville være en ære å spille for Liverpool.

I et nytt intervju gjort av NBC 6 for Anfield HQ snakker Alex Teixeira om den mulige overgangen til Liverpool. Han levner liten tvil om at han ønsker å spille med liverbird på brystet resten av denne sesongen. 

– Klubben fikk et offisielt bud fra Liverpool. Det ble avslått. Jeg vet ikke hvorfor. Det var et bra tilbud. Det er frustrerende, men manageren og klubbpresidenten avslo det, sier Alex Teixeira i intervjuet.  

26-åringen er tydelig lite fornøyd med situasjonen.  

– Nå venter jeg bare, og prøver å være tålmodig.

Fikk bud på 32 millioner euro

– Stemmer det at du ønsker å gå til Liverpool? Får han spørsmål om.

– Ja, det er en stor klubb, der så mange store spillere har vært. Det ville være en ære å spille i Liverpool-drakta, sier han.

– Har agenten sagt noe om hva man kan forvente framover, og om det kommer et nytt bud fra Liverpool?

– Nei, det har bare vært et bud på 32 millioner euro, og Shakhtar avslo det. Jeg vet at min agent fortsatt forsøker alt han kan for å hjelpe meg å komme til Liverpool.

Spilte med Coutinho som barn

Han innrømmer at Liverpools brasilianske spillere med Roberto Firmino, Lucas Leiva og ikke minst Phillippe Coutinho er gode grunner til å komme til Merseyside.

– Jeg har spilt med Coutinho siden jeg var 10 år gammel. Det ville være veldig morsomt å spille med ham igjen.

Sky tror ikke på løsning

Omtrent samtidig med at intervjuet kom ut, melder Sky Sport at deres kilder sier at Liverpool fortsatt ikke klart å komme til enighet med Shakhtar Donetsk.

De mener det nå er lite sannsynlig at Teixeira vil bli Liverpool-spiller i dette transfervinduet, og hevder det er mest sannsynlig at brasilianeren forlater klubben til sommeren. Prisen skal være minst 35 millioner pund.


Teixeira selv mener han vil gi Liverpool ekstra angrepskraft og er helt klar på at han ønsker seg til England. 

– Det er den beste ligaen i verden. Jeg har tror på meg selv, og jeg tror det er det beste steget i karrieren min, sier han og legger til at han ønsker å å spille for brasil i VM i 2018 og derfor vil til en storklubb.

LES OGSÅ: – Vil ikke holde ham mot sin vilje 

Foto:EuroFootball/Stringer/Getty Images