Teixeira jakter sjanser i Premier League

Joao Teixeira har kun to innbytter for Liverpool i ligaen. 23-åringen håper bra cupspill denne sesongen kan gi ham muligheter også i Premier League.

- Det var herlig fordi det var på Anfield og det var foran The Kop. Det var en herlig følelse å score det målet, det var en drøm som gikk i oppfyllelse da det endelig skjedde.

Joao Teixeira mimrer til Liverpoolfc.com over hans scoring mot Exeter i FA-Cupen, hans eneste så langt i førstelagstrøya til de røde. Totalt har Joao Teixeira vært på banen sju ganger for Liverpool, fem ganger fra start i cupkamper og to innhopp i ligaen.

Med exit fra FA-Cupen og en finalekamp igjen i Capital One Cup, venter en innspurt for Liverpool hvor kamp-programmet kan bli noe lettere og spillere også være tilbake fra skader. 23 år gammel er Teixeira en spiller som vet at tiden fremover kan være dyrebar og det er viktig at han får vist seg frem dersom fremtiden som fotballspiller skal være på Anfield.

- Jeg har vært fornøyd med mitt spill denne sesongen, fortsetter portugiseren som kom til Liverpool for fire år siden.

- Jeg trener hardt, arbeider hardt og gir mitt beste slik at jeg er best mulig forberedt når jeg får sjanser til å spille kamp.

- Vi har spilt mange kamper og du kan ikke spille med de samme 11 hele tiden. Manageren har stolt på unge spillere og de har gjort det bra.

- Han gir meg mye selvtillit og sier alltid til oss at vi skal gå ut og ha det moro, ikke være redde og bare gjøre vårt beste. Du kan se hvor mye lidenskap han har for fotball og i alt han gjør.

- Vi er unge og vi ønsker å spille mer. Hvert minutt vi spiller ønsker vi å vise hvor gode vi er og hvor gode vi kan være.

- Premier League er det viktigste. Alle ønsker å spille i cupkamper, men Premier League er det store. Jeg prøver å få spille flere kamper og minutter i Premier League da det er en drøm jeg har.