To røde på banen for Belgia

En sen utlikning ga det belgiske landslaget 1–1 i en privatlandskamp mot Finland onsdag kveld.

Divock Origi startet oppgjøret på høyresiden i angrepet, mens Simon Mignolet og Christian Benteke varmet benken fra start. Sistnevnte ble byttet inn samtidig som Origi gikk målløs av banen etter 57 minutter.

Kort tid før byttene tok Finland ledelsen ved Kasper Hämäläinen, noe som overraskende nok så ut til å bli kampens eneste scoring i Brussel. Men minuttet før full tid satte Everton-spiss Romelu Lukaku inn utlikningen.

Origi var frisk og viste noen positive glimt den snaue timen han fikk spille, mens Benteke brant en god mulighet med hodet kvarteret før slutt.

Mignolet satt på benken gjennom samfulle minutter, med Chelsea-målvakt Thibaut Courtois som førstevalg.

Generalprøven før EM er hjemme mot Norge kommende søndag klokka 18. I Frankrike åpner Belgia mot Italia mandag 13. juni, så møter de Irland lørdag 18. juni, og avslutter gruppespillet mot Sverige onsdag 22. juni.