Tre assist gir bestemannspris

Firmino var nest sist på alle målene i dag og viste fram sitt rikholdige finteregister. Liverpools bestemann i dag, mener vi.

Mignolet 7Måtte strekke seg etter et skudd i første omgang og bokset en corner ut i andre. Ellers ikke det helt store å gjøre for keeperen som spiller bak formsterke midtstoppere for tiden.
Clyne 8Veldig villig til å gå framover. Alltid spillbar, alltid fokusert. Flink til å utfordre. Avslutter ofte raidene med gode innlegg. Fikk gult kort for en takling av Soldado.
Toure 7Borte er nølingen og usikkerheten. Kolo spiller mer stødig enn noen gang i rødt. Mye kontakt med angriperen Bakambu. Alle duellene endte med ivoryansk seier.
Lovren 8Kroaten er stødigheten selv der bak. Fantastisk til å sette inn taklingene i rette hundredel. Flink til å plassere seg. Spiller med stor selvtillit for tiden.
Moreno 7Fikk seg en smell i skulderen og halebeinet i første, men kunne heldigvis fortsette. Offensiv og god. Kan med fordel utfordre mer. Heldig som slapp straffespark på en dytt på Suarez. Prøvde også skuddfoten, uten å være i nærheten av nettkjenning.
Can 8Godt å ha tyskeren tilbake. Spilte stort i første omgang og nesten like stort i andre. God til å hente ball og starte angrepene. God i duellspillet. Fantastisk overblikk. God til å dekke rom.
Milner 8Kapteinen var god i dag. La glimrende cornere med litt mer kraft enn han pleier. Løpsvillig. God å ha James sin rutine på midten i dag.
Lallana 7Sto ikke i ro et eneste sekund i dag. Løpsvillig og meget god til å true bakrom. Fikk også en scoring da han vippet ballen forbi keeper. Kunne fått en til mot slutten.
Coutinho 7Ballen er som limt til foten. Litt borte i perioder, men så glimrer den lille magikeren igjen. Uvant god i duellspillet i dag.
Firmino Liverpools beste9Tre assist bak Brunos selvmål, Sturridge sitt mål og Lallana sitt mål. Kunne også fått mål selv. Har et fantastisk rikholdig register av finter. Er ikke truet som Liverpools bestemann i dag. Fikk fortjent høy applaus da han gikk av banen minuttet før ordinær tid.
Sturridge 8Virkelig på hugget i dag. Spillesugen. Bevegelig. Presset Bruno til å score selvmål og fikk også et mål selv. God kamp av en spiller som er lei av å sitte på benken. Fikk også han fortjent applaus da han gikk av. Hadde en kjempesjanse før han gikk av.
Benteke 0Fikk noen få overtidsminutter og hadde et bra gjennombrudd som ble stoppet.
Allen 0Byttet inn for Coutinho sju minutter før slutt for å få løpskraft på midten da de røde skulle sikre seier og avansement.
Leiva 0Fikk noen få overtidsminutter.