Tre spillere kan komme tilbake etter skader

Les hva Jürgen Klopp hadde å si til pressen foran bortekampen mot West Bromwich og Europaliga-finalen.

Om Europa League-finalen:

– Jeg sa til spillerne i begynnelsen av turneringen at Liverpool er et av lagene som kan vinne turneringen, så la oss prøve. Målet er fortsatt det samme. Vi må spille opp mot vårt beste for å vinne finalen. Du kan ikke vinne en finale uten å spille opp mot ditt beste. Føler vi for mye press, har vi ikke noen sjanse.

Om utviklingen til laget:

– Jeg har sett mange små ting som har utviklet seg positivt. Vi hadde ikke sjanse til å vinne ligaen. Vi kunne ha kjempet om en plass blant topp fire, men på grunn av skader og alle kampene var ikke det mulig. Selv om vi ikke har vært blant de fire beste lagene, må du likevel utvikle deg som lag, og det har vi gjort og det kommer vi til å fortsette med neste år. Det er en god stemning rundt Liverpool FC.

Om finalelaget:

– Jeg ønsker ikke å skuffe noen, men noen kan nok bli skuffet med tanke på laguttaket. Det handler om Liverpool FC, og å finne den beste lagoppstillingen. Men vi har tatt oss til denne finalen sammen. Jeg må ta et par vanskelige avgjørelser.

Om kampen mot West Bromwich:

– Dette er fortsatt en veldig viktig kamp, fordi vi har fortsatt sjansen til å klatre to plasser på tabellen. Vi skal prøve å ta ut et lag som kan vinne mot West Bromwich. Alle vil nok tenke litt på finalen, men i de 90 minuttene vi spiller mot WBA må vi blokkere det ut. Slik fungerer det i profesjonell fotball. Gjør vi ikke det, vil vi ikke ha en sjanse mot WBA.

Om Kolo Toures kontraktssituasjon:

– Jeg kommer ikke til å prate om kontraktsforlengelser og spillerkjøp under en pressekonferanse.

Om supporternes forventninger til et nytt trofé i Europa League:

– De har skapt en fantastisk stemning og ramme rundt våre Europa League-kamper. Jeg liker det når det er slik.

Om Sevilla:

– Jeg tror ikke det er relevant at Sevilla har vunnet dette trofeet de to siste årene, men vi får se. De har et sterkt lag, med gode fotballspillere, men det har vi også. Vi må bare spille opp mot vårt beste. Det handler om å gjøre de riktige tingene til riktig tid.

Om skadesituasjonen:

– Tre spillere har sjanse til å komme tilbake, men vi får se. Jeg har ikke siste ord angående dette. Vi får se om Danny Ings er klar til West Bromwich. Divock Origi og Jordan Henderson har også en sjanse. Henderson er kommet litt lenger i rehabiliteringen. Vi får se de kommende dagene. Jeg er ikke sikker.