Tyrkiske klubber vil ha Martin Skrtel

Martin Skrtel synes ikke å ha noen fremtid i Liverpool, og Besiktas er en av klubbene som er ute etter 31-åringen.

Skrtel forbereder seg for øyeblikket til EM sammen med Slovakias landslag. Midtstopperen, som kom til Liverpool i 2008, har hatt en dalende stjerne under Jürgen Klopp. Han spilte 27 kamper totalt forrige sesong. 22 av disse var ligakamper. Han startet imidlertid bare fire kamper etter nyttår. Slovaken var ubenyttet reserve både i ligacupfinalen og europaligafinalen.

Jürgen Klopp har hentet inn Joel Matip, og selv om dopingsaken til Mamadou Sakho kompliserer bildet, synes det nå som Skrtels dager i Liverpool er talte.

LES OGSÅ: – Det er 90% sikkert at Martin drar

  Liverpool Echo skriver at minst to tyrkiske klubber har Skrtel på blokka. En av disse skal være Besiktas. Nyopprykkede Middlesbrough har også vært linket til 31-åringen, men Echo skriver at Liverpool FC fortsatt ikke har fått noen konkrete bud på Skrtel.

Forsvarsspilleren har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Han har totalt spilt 320 kamper for klubben, og gjort 16 mål, siden overgangen fra Zenit St Petersburg for åtte og et halvt år siden. I 2012 vant han ligacupen med Liverpool.

 

Me and my boy @jonflan38 after nice 6 hours on the coach...😴😡 but flanno is smiling as always...

Et bilde publisert av Martin Skrtel official (@martin37skrtel)