U18 tapte 2-0 for Manchester City

Dermed kan Liverpool skrinlegge håpet om å vinne play-off i U18 Premier League.

Liverpools håp om å vinne det nasjonale play-off i U18-serien fikk et kraftig skudd for baugen da Manchester City U18 slo Liverpool U18 2- 0 på akademiet i Kirkby i dag.

Scoringer av Manuel Garcia og Lukas Nmecha var nok til å gi City de tre poengene.

Liverpool slet med å produsere klare målsjanser i denne kampen. Det var gjestene som tok føringen fra start av, og hadde ballen mye på Liverpools banehalvdel, men også de lyseblå slet med å skape sjanser.

Det ble Liverpool som skapte kampens første sjanse, da Trent Alexander-Arnold spilte en ball diagonalt over til Brooks Lennon. Amerikaneren headet mot mål, uten å skape problemer for City-keeper Daniel Grimshaw.

Midtveis i første omgan var Brahim Diaz nær ved å score for gjestene, men han skrudde ballen like utenfor fra drøye 16 meter.

Ti minutter før pause tok Manchester City ledelsen, etter en tabbe av Caomhin Kelleher. Liverpool-keeperen mislyktes med et utspark, og ballen havnet i beina på Diaz, som spilte fri Garcia. Spanjolen satte ballen rolig i nettet.

City fikk en stor sjanse til å øke ledelsen rett før pause, da Nmecha kom alene mot Kelleher, men han satte ballen i stolpen.

Gjestene ledet 1-0 etter første omgang

Fire minutter ut i annen omgang burde Aaron Nermane gjort 2-0 til City, da han fikk en sjanse rett foran mål. På en aller annen måte mislykkes han med avslutningen, og vertene fikk ryddet opp.

Liverpool presset en periode på for en utligning, men i det 55. minutt kontret City og gjorde sitt andre mål. Diaz fikk mye plass midt på banen, og spilte fri Nmecha, som fikk lærkula i mål trass i at Kelleher fikk en hånd på ballen.

Neil Critchleys gutter forsøkte å kjempe seg tilbake i kampen, men det var gjestene som virket mest farlige på sine kontringer.

Liverpools lag: Caomhin Kelleher, Kane Lewis (Herbie Kane 45), Kris Owens, Mich’el Parker, Corey Whelan, Liam Coyle, Trent Alexander-Arnold, Adam Phillips, Toni Gomes, Ben Woodburn, Brooks Lennon
Ubenyttede reserver: Conor Masteron, Daniel Atherton, George Johnston

Manchester Citys lag: Daniel Grimshaw, Charlie Oliver, Tosin Adarabioyo (Marcus Wood 86), Cameron Humphreys, Joel Latibeaudiere, Jacob Davenport, Rodney Kongolo, Manuel Garcia (Jadon Sancho 68), Aaron Nemane, Lukas Nmecha, Brahim Diaz
Ubenyttede reserver: Kjetil Haug, Callum Bullock, Paolo Fernandes