U19 åpnet med uavgjort i Spax Cup

Liverpool U19 spilte uavgjort 2-2 mot Schalke 04 i sin første kamp i Spax Cup i Tyskland.

Kampene i Spax Cup spilles over 2x25 minutter.

Liverpool stilte følgende lag mot Schalke: Caoimhin Kelleher, Trent Alexander-Arnold, Paulo Neves Alves (Madger Gomes 26), Sorhan Bassong (Toni Correia Gomes 26), Tom Brewitt, Oviemuno Ejaria, Samuel Hart, Herbie Kane, Brooks Lennon, Joseph Maguire, Matthew Virtue.

Schalke tok ledelsen etter 10 minutters spill. Rubio Christian Sivodedov satte ballen i mål.

Liverpool snuddet imidlertid kampen med to scoringer i løpet av et minutt drøyt midtveis i andre omgang. Målscorere av først Trent Alexander-Arnold i det 40.minutt og Brooks Lennon i det 41.minutt.

Tyskerne utlignet imidlertid like før slutt, da Jacob Rasmussen satte et frispark i krysset i det 49.minutt.

Liverpool skal nå avslutte gruppespillet med kamper mot Atletico Mineiro og Hamburger SV i morgen, før det blir plasseringsspill på mandag.