U21-laget vant treningskamp i Irland

En fulltreffer i hver omgang ga Liverpool-ungguttene en god opplevelse mot et irsk toppdivisjonslag.

(Sligo Rovers – Liverpool 1–2): Tre dager etter å ha blitt utklasset av Manchester City på Anfield, sørget Adam Phillips og Will Marsh for seier i en treningskamp mot Sligo Rovers på Showgrounds Stadium onsdag kveld.

Ledermålet kom etter 32 minutter, opplyser klubben på sine nettsider. Phillips, som sendte Liverpool videre i ungdomscupen mot Nottingham Forest forrige torsdag, scoret med en lav og presis avslutning.

Slapp inn på straffe

Stillingen sto seg til pause, og gjestene fra Merseyside var nær ved å doble ledelsen da Sam Hart forsøkte seg like før timen. Men to minutter senere utliknet isteden hjemmelaget.

Saken fortsetter under.

Dommeren blåste straffe for en hands på Joe Maguire, og Andy Firth i Liverpool-buret ble overlistet av Rovers-spilleren Jimmy Keohane.

Raskt Marsh-mål

Det tok imidlertid ikke lang tid før mannskapet til Michael Beale fikk kontroll på kampen igjen. I det 67. minutt kom Marsh inn for Brooks Lennon på topp, og i det 69. minutt satte han inn 2–1 på retur fra kloss hold.

Samtidig med Marsh kom også Ryan McLaughlin inn og fikk comebacket sitt etter skade, skriver klubben. Han spilte 23 minutter foran de snaut tre tusen fremmøtte på stadion. Ryan Kent og Jerome Sinclair var på banen denne kvelden.

Liverpools lag: Firth; Polgár, Brewitt, Maguire, Hart (Kent 80); Virtue (McLaughlin 67), Phillips, O’Hanlon (M. Gomes 46); Ejaria (Alves 67), Sinclair (T. Gomes 46), Lennon (Marsh 67).