Uke 11

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 20. mars

Christian Benteke skal være et transfermål for Juventus denne sommeren. Italienerne skal også ha hatt forespørsler om Benteke i januar, men Liverpool var da ikke klar til å selge spissen. Liverpool skal være villig til å selge Benteke for 25 millioner pund, bare et år etter at han ble kjøpt for 32,5 millioner pund.
Sunday People 

Liverpool skal være ute etter Kölns keeper Tim Horn og forsvarsspiller Jonas Hector. Horn blir sett på som et bedre alternativ enn Simon Mignolet, mens Hector vil være en utfordrer for Alberto Moreno. Det blir hevdet at duoen kan koste 14 millioner pund tilsammen.
Bild

To av Roberto Firminos tidligere lagkamerater i Hoffenheim skal også stå på ønskelisten for sommeren. Forsvarsspiller Niklas Sule på 20 år, som også er en høy spiller skal være ett transfermål. Men også den 23 år gamle angriperen Kevin Volland blir koblet til Liverpool. Volland har scoret 34 mål på 134 kamper i Bundesliga.
Bild/TMW

Torsdag 17. mars

Liverpool skal ha planer om å hente Man Citys midtbanespiller Fernando for 10 millioner pund til sommeren. Klopp skal visstnok være fan av den tidligere Porto-spilleren, som man regner med vil bli overflødig i City når Pep Guardiola kommer. 
Mirror 

Onsdag 16. mars

Sheffield United skal være interessert i å hente Ryan Kent på lån. 
The Star

West Ham skal være interessert i å hente Christian Benteke til sommeren. Men selv om klubben ikke klarer å matche verken prislappen på 32,5 millioner pund, eller lønnen hans på 120.000 pund i uka, har de tro på at det er mulig å få til en overgang. West Ham kan angivelig «bare» tilby belgieren 80.000 pund i ukeslønn, og det antydes at en løsning kan være at Liverpool betaler den resterende summen. 
The Times

Tirsdag 15. mars

Watford har sikret seg Jerome Sinclair (19) med en såkalt forhåndskontrakt. Tenåringen, som scoret sitt første A-lagsmål tidligere i år, fortsetter for de røde ut sesongen, men slutter seg til Watford i sommer. Klubben ønsket Sinclair i januar, men ble ikke enig med Liverpool. Kommer ikke partene til enighet i fremtiden, fastsettes det en sum av et uavhengig tribunal. Anfield-klubben har krav på utdanningskompensasjon for spissen.
talkSPORT

Napoli kobles til Daniel Sturridge før sommervinduet. 26-åringen kan ta over plassen til Gonzalo Higuaín, som trolig forlater den italienske klubben etter sesongen. Napoli håper spill i Champions League kan lokke spissen sørover. Det antydes at Sturridge er verdt omkring 20 millioner pund.
persemprenapoli.it

Mandag 14. mars

Liverpool skal være villig til å by 30 millioner pund for Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain. Angivelig skal midtbanespillren være ute etter en bedre lønn, og kan derfor ønske å flytte på seg. Han tjener i dag 52.000 pund i uka. Også Man City og Man Utd skal ha vist interesse for spilleren. 
Express

Tottenham skal være forberedt på å by 25 millioner pund for å sikre seg Liverpool-kaptein Jordan Henderson til sommeren. Spurs mener de skal klare å lokke bort kapteinen på grunn av Champions League-spill.
Mirror 

Jürgen Klopp skal ha bedt klubbledelsen om å sikre seg Mario Götze. 23-åringen vil i så fall koste rundt 31 millioner pund. Götze sier for øvrig i et nytt intervju at han sender tekstmeldinger til Klopp innimellom, men svarer nei på om en overgang er nevnt.
Fichajes/ZDF

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER