Uke 14

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 10. april

Jürgen Klopp skal ha fattet interesse for polens spiss Dawid Kownacki, og har satt speidere på 19-åringen. Lech Poznan-spissen, med 7 mål på 22 kamper denne sesong, blir sammenlignet med landsmannen Robert Lewandowski.
Sunday People

Sevillas keeper Sergio Rico skal nå være på ønskelisten til både Liverpool, Everton og Southampton. Rico skal ha en prislapp på rundt 15 millioner pund, oh 22-åringen, som vant Europa League med Sevilla sist sesong, skal være interessert i en overgang til Liverpool. 
Sunday Express

En annen keeper som kobles til Liverpool er PSGs Salvatore Sirigu. Sirigu mistet sin plass til Kevin Trapp denne sesongen, og skal derfor ønske seg bort fra Paris-klubben. 
Corriere dello Sport

Den 19 år gamle columbianeren Marlos Moreno fra Atletico Nacional blir også fulgt nøye av Liverpool. 4,8 millioner pund skal være prisen for spilleren,  som også følges tett av PSG og Porto. Moreno har tre mål og to assist på fire kamper denne sesongen. 
A Bola

Fredag 8. april

AC Milan ser ikke ut til å ville sikre seg Mario Balotelli på permanent basis. Italieneren har bare scoret tre ganger på 17 kamper denne sesongen og nå sier CEO i klubben Adrano Galliani at:  – Vi liker Mario godt, men han har ikke overbevist oss om at han fortjener en permanent overgang. 
Daily Mail

Både Liverpool og Tottenham skal være interessert i Ignacio Camacho. Den 25 år gamle Malaga-spillere skal ha vært med på en omvisning på Melwood, og har en utkjøpsklausul på 10 millioner pund. Og det hevdes at Liverpool har lagt inn bud på den defensive midtbanespilleren. 
Fichajes

Torsdag 7. april

Barcelona skal ha hatt speidere på plass på King Power Stadium på mandag, for å kikke på Liverpools midtbanespiller Cameron Brannagan. 19-åringen gjorde en god kamp, og interessen fra Barcelona er på ingen måte ny. Også for to år siden ble interessen rapportert.

SPORT

Liverpools unggutt Daniel Trickett-Smith vil angivelig bli frigitt av klubben etter sesongen. 20-åringen kom til klubben for 1 million pund fra Crewe Alexandra i 2012, men har ennå ikke fått noen kamper for førstelaget. Midtbanespilleren ble sett på som et av de største talentene i landet da han kom til klubben som 16-åring. 
Daily Mail

Atletico Madrid skal være klare til å by hele 37 millioner pund for Christian Benteke. Den spanske klubben ser på han som en erstatter for Jackson Martinez og Fernando Torres i sommer. For en spiller som kom for 32,5 millioner pund, og har fått lite spilletid må det sies å være en god slump penger om det skulle stemme. 
Daily Express

Aston Villas 17-åring Andre Green kobles nå til Liverpool. Vingen skal ha imponert i U21-serien denne sesongen. Flere andre storklubber skal også være interessert. 
Daily Mail

Onsdag 6. april

Liverpool nærmer seg en avtale for det nederlandske stortalentet Abdallah Aberkane. 15-åringen spiller for det nederlandske U16-laget og klubben Ado Den Haag. Liverpool skal ha fulgt spilleren hele denne sesongen, og jobber nå med en avtale for å få ham på plass til neste sesong. Aberkane sin foretrukne posisjon er som midtstopper, men han kan også spille back.
Daily Mail

Liverpool skal være i forhandlinger med Bayern München om Mario Götze, ifølge den spanske journalisten Kike Marin. Ingen lokale journalister har så langt meldt det samme. 
El Condifencial

Tirsdag 5. april

Exeters unggutt Ethan Ampadu skal også være på Liverpools radar. De får hard konkurranse fra Arsenal, Manchester United og Chelsea om U16-spilleren. Arsenal ligger nok best an, siden hans far er trener på ungdomsavdelingen der. 
Daily Star

Liverpool vurderer å legge inn et bud på 3,2 milliober pund for Real Madris ving Lucas Vazquez. 24-åringen har bare startet åtte kamper for spanjolene denne sesongen, og konkurrerer med Gareth Bale om en plass på laget. Dette er en spiller Liverpool kan få billig, og også en spiller som Klopp ble imponert av da han var på lån i Espanyol sist sesong, da han spilte 39 kamper. 
Corriere dello Sport

Mandag 4. april

Liverpool skal ha en shortlist på venstrebacker de vurderer å hente for å ha flere alternativer. På denne listen står 18 år gamle Kieran Tierney fra Celtic, sammen med Leicesters Ben Chilwell, Lorients Raphael Guerreiro og Kölns Jonas Hector.
Football Insider

Real Betis skal være på leting etter en erstatter for keeper Antonio Adan, som Jürgen Klopp angivelig ser på som en mulig utfordrer til Simon Mignolet. Også Marseille skal ha vist interesse for 28-åringen .
Fichajes

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER