Uke 16

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 24.april

Liverpool må kjempe med Arsenal om de vil ha Lorient-forsvareren Raphael Guerreiro. Den 22 år gamle backen har imponert for sin franske klubb denne sesongen, og går nå inn i det siste året av kontrakten sin med Lorient. Paris Saint-Germain viser også interesse for forsvarsspilleren.
TMW

Manchester United ønsker å selge Memphis Depay bare ett år etter at de kjøpte ham, og Liverpool kan komme til å kjøpe nederlenderen på billigsalg. Manchester-klubben betalte 25 millioner pund for 22-åringen.
Daily Star

Liverpool har positive samtaler med AC Milan om å forlenge Mario Balotellis låneopphold.
Gazzetta dello Sport

Lørdag 23. april

Tottenham leder kampen om Lyon-spissen Alexandre Lacazette, foran Liverpool, Manchester United og Everton.
Mirror

Liverpool kan komme til å tilby Mario Balotelli til Lazio i bytte for den argentinske landslagsspilleren Lucas Biglia.
Calciomercatoweb.it

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Tottenham om Andre Schurrle. 25-åringen fikk få sjanser i Chelsea, og reiste hjem til Bundesliga og Wolfsburg under transfervinduet i januar forrige sesong. Schurrle har spilt 39 kamper for Wolfsburg etter det.
Bild

Fredag 22. april

West Hams venstreback Aaron Cresswell er ønsket på Anfield, og Jürgen Klopp har også siktet seg inn mot Bournemouth-spissen Callum Wilson.
The Guardian

Chelsea har kontaktet representanten til den Liverpool-linkede Nice-vingen Hatem Ben Arfa. AC Milan, Villarreal, Sevilla, Espanyol, Valencia, Wolfsburg og Lyon vil også alle gjerne ha Bosman-spilleren til sommeren.
L'Equipe

Udinese bekrefter at det er interesse fra Liverpool for den 21 år gamle polakken Piotr Zielinski. – Det er interesse fra Liverpool, og den interessen er konkret, uttaler Udineses sportsdirektør Cristiano Giaretta. Spilleren er som kjent på utlån hos Empoli denne sesongen.
Daily Star

Liverpool og AC Milan er favoritter til å sikre seg Nice-vingen Hatem Ben Arfa, som vil være Bosman-spiller i juni. 29-åringen har hatt en god sesong, hvor han har gjort 16 mål i Ligue 1.
RMC

West Bromwich har Christian Benteke på radaren inn mot sommervinduet. Liverpool vurderer også salg, men prislappen og høy lønn kan være det som står i veien for West Midlands-klubben og andre interesserte, som West Ham. 25-åringen skal selv ha et personlig ønske om å bli værende for å kjempe om plassen på Anfield.
Daily Mail

Torsdag 21. april

Liverpool er ute etter Anderlechts Dennis Praet, men får konkurranse fra Sevilla. Den spanske klubben har allerede fått avslag på to bud på 21-åringen.
Estadio Deportivo

Jürgen Klopp har sendt speidere til sin tidligere arbeidsgiver, Borussia Dortmund, for å følge Christian Pulisic. Den 17 år gamle midtbanespilleren har hatt sin gjennombruddssesong denne sesongen, og har spilt 10 førstelagskamper for Bundesliga-klubben. Pulisic har allerede debutert for landslaget til USA, og Klopp vurderer ham som en mann for Liverpool på sikt.
Daily Mail

Onsdag 20. april

Mario Götze vet ikke når framtiden blir avklart. Han har ennå ikke snakket med Bayern-ledelse eller sin nye sjef Carlo Ancelotti. Han sier han ikke har noen tidsplan for når en beslutning blir tatt. – Akkurat nå er det ingen samtaler. Ikke med klubben og ikke med Ancelotti. Jeg har ingen tidsplan. Jeg kan ikke si om beslutningen om framtiden min blir tatt før eller etter EM, sier Götze.
Bild

De nigerianske talentene Jacob Njoku og Chidera Ejike flyr til England kommende lørdag, for å prøvespille for Liverpool i to uker. De to unge spillerne kvalifiserer ikke til arbeidstillatelse i England, og kan bli utlånt til belgiske Sint-Truidense dersom de imponerer Liverpool-hierarkiet.

All Nigeria Soccer

Den 18 år gamle Anderlecht-spilleren Youri Tielemans har fanget oppmerksomheten til klubber som Tottenham, Chelsea og Liverpool, som alle har speidet på tenåringen. Atletico Madrid og Juventus viser også interesse for Tielemans.
Daily Star
 

Liverpool har tatt offisiell kontakt med Braga angående den 22 år gamle vingen Rafa Silva. Venstrevingen har en utkjøpsklausul i kontrakten sin portugisiske klubb som lyder på 20 millioner euro.
A Bola

Liverpool må betale store penger om de skal få tilslaget på den colombianske landslagsspilleren Marlos Moreno. Både Liverpool, Benfica, Paris Saint-Germain og Porto jakter 19-åringen.
A Bola

Tirsdag 19. april

Everton og Liverpool får konkurranse fra Fiorentina om Paris Saint-Germain-keeperen Salvatore Sirigu.
L'Equipe

Liverpool kan komme til å legge inn et bud på 20 millioner pund for Arsenals Theo Walcott.
Fichajes

Liverpool har peilet seg inn på Bayern München-spissen Robert Lewandowski som sitt fremste transfermål i sommer.
Daily Star

Liverpool og Arsenal kjemper om å signere Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Granit Xhaka.
Bild

Liverpool kan bli kjøpt av Sheikh Khalifa, presidenten i De Forente Arabiske Emirater. Han er rikere enn sin halvbror, Sheikh Mansour, som eier Manchester City. Et bud på over 700 millioner pund fra Midt-Østen kan være nært forestående. Liverpool verdsettes i dag til rundt 650 millioner pund, og eies i dag som kjent av det amerikanske sportsinvesteringsselskapet Fenway Sports Group. FSG kjøpte Liverpool for 300 millioner pund i oktober 2010.
Daily Star

Totttenham, West Ham og Juventus er alle ivrige etter å sikre seg den belgiske landslagsspilleren Michy Batshuayi, mens Liverpool vil kvitte seg med Christian Benteke for å gjøre plass i troppen til Marseille-spissen som verdsettes til 30 millioner pund. 22-åringen har gjort 24 mål på 52 kamper for klubb- og landslag denne sesongen.
Mirror

Mandag 18. april

Chelsea ser ut til å vinne drakampen med Manchester United og Liverpool om Fulhams Moussa Dembele. 19-åringen står uten kontrakt i sommer, og klubbene står i kø for å sikre seg stortalentet. Dembele var gjest på Stamford Bridge under Chelsea 3-0 tap for Manchester City på lørdag.
Daily Mail

Martin Skrtel vurderer om han skal forlate Liverpool i sommer etter å ha kommet lenger bak i stopperkøen på Anfield. 31-åringen har startet bare en Premier League-kamp for Liverpool siden desember, men har i denne perioden vært ute i mange uker med en hamstring-skade.
ESPN

Mario Balotelli har møtt Monaco-president Dmitry Rybolovlev, som kan komme til å vurdere et bud på Liverpool-spissen.
InsportPlus

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER