Uke 18

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 8. mai

Arsenal jakter på en toppspiss og skal være klar til å aksjonere for å prøve å hente Daniel Sturridge fra Liverpool. The Gunners er "oppmuntret" over at Jürgen Klopp benytter Sturridge bare av og til og håper å kunne få spissen for £30M.
Sunday Mirror

18-årige Adebola Lookman hos Charlton er vurdert som en av de mest spennende spillerne utenfor Premier League. Arsenal er favoritt til å sikre seg angriperen, men Liverpool skal også være interessert.
Sunday Mail

Lørdag 7. mai

Liverpool skal ha gjort en formel henvendelse i begynnelsen av denne uka til Rennes angående den ettertraktede 18-åringen Ousmane Dembele. Demble har scoret 12 ganger og har fem assist på 24 kamper i Ligue 1 denne sesongen.
L'Equipe



Brendan Rodgers skal være stadig nærmere et "comeback" som manager i Swansea, etter å ha blitt tilbudt en kontrakt verdt £90.000 i uka.
Daily Star

Torsdag 5. mai

Skadeforfulgte Jordan Rossiter har foreløpig ikke skrevet under en ny kontrakt med Liverpool. Scouseren er bekymret over lite spilletid og hans tidligere sjef på akademiet, Frank McParland, ønsker å hente ham til Glasgow Rangers hvor McParland nå er sjef for rekrutteringen. Andre klubber som Tottenham, Manchester City og Udinese skal også følge situasjonen med interesse.
Daily Mail (Skottland)

Kevin Volland
,
som tidligere var lagkamerat med Roberto Firmino i Hoffenheim, kan ta samme vei til Anfield. Jürgen Klopp skal være interessert i angriperen og det hevdes at han har en salgsklausul på 15 millioner euro (£11.9M). Borussia Mönchengladbach er en annen klubb som er linket til 23-åringen med landskamper for Tyskland.
RNZ (Tyskland)




20-årige Anwar El Ghazi har debutert for Nederland denne sesongen og har en prislapp på £10M dersom Ajax bestemmer seg for å selge. Liverpool vurderer å kvitte seg med Jordon Ibe, og El Ghazi kunne vært en passende erstatter.
Football Insider
 

Onsdag 4. mai

Claudio Ranieri ønsker å hente Liverpool-spissen Christian Benteke til Leicester foran neste sesong.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool sikter seg inn mot Lille-vingen Sofiane Boufal. Manchester United, Manchester City, Arsenal og Tottenham viser også interesse for 22-åringen.
France Football

Borussia Dortmund forsøker å hente Liverpool-linkede Mario Götze tilbake til Westfalenstadion, og kan komme til å benytte Mats Hummels som lokkemiddel i en byttehandel med Bayern München.
Daily Star

Liverpool linkes til Chelsea-keeper Thibaut Courtois. Liverpool kan i så fall måtte betale et rekordbeløp for en keeper.
Daily Star

Liverpool og West Ham er blant et knippe klubber som vurderer Paris Saint-Germains venstreback Fode Toure. 19-åringen følges også med argusøyne av Manchester City, Southampton og Stoke.
Foot Mercato

Tirsdag 3. mai

Jürgen Klopp ønsker å hente Joe Hart til Liverpool, da den innkommende Manchester City-manageren Pep Guardiola ikke ønsker å ha Hart som sin keeper på Etihad. Guardiola ønsker å erstatte Hart med Barcelonas Marc-Andre ter Stegen neste sesong.
Express

Liverpool får konkurranse fra Borussia Mönchengladbach om Paris Saint-Germain-forsvareren Mamadou Doucoure.
Kicker

Sporting Lisboas midtbanespiller Joao Mario følges av Liverpool og flere andre klubber. 23-åringen er blitt speidet på av både Liverpool og Manchester United i lengre tid. Atletico Madrid viser også interesse for den portugisiske landslagsspilleren. Mario står bokført med sju mål og tolv målgivende pasninger på 44 kamper denne sesongen. Han kan spille både på høyrevingen og mer sentralt på midtbanen.
Record

Liverpool har lagt inn et bud på 15 millioner euro for Udineses midtbanespiller Piotr Zielinski.
La Gazzetta dello Sport

Leicester har kastet blikket mot Liverpool-linkede Andriy Yarmolenko. Liverpool møtte 26-åringens representant så sent som i april.
Express

Liverpool viser interesse for Paris Saint-Germain sitt vidunderbarn Jonathan Ikone. Manchester City nevnes også i sammenheng med den 18 år gamle vingen, som har vært i PSG siden han var ti år gammel.
Metro

Juventus har tatt kontakt med Valencia angående Shkodran Mustafi, som også er et transfermål for Liverpool. Jürgen Klopp har gjort det klart for Liverpools eiere at han ønsker den tyske forsvarsspilleren på Anfield neste sesong. Juventus er imidlertid klare favoritter til å sikre seg Mustafi, da de kan tilby Champions League-fotball neste sesong.
Talksport

Arsenal og Tottenham er interesserte i Liverpool-vingen Jordon Ibe. 20-åringen vurderer sine muligheter, og kan komme til å søke seg vekk fra Anfield-klubben etter sesongen. Liverpool skal være villige til å lytte til bud på vingen. Watford er en annen klubb som ivrer etter å sikre seg Ibe.
Express

Arsenal og Tottenham speider på AFC Wimbledons midtstopper Ryan Sweeney. Liverpool, West Ham og Burnley har også vist interesse for den 19 år gamle League Two-spilleren.
Express

Middlesbrough og Norwich linkes til Liverpools lovende høyreback Connor Randall. Begge klubbene vil gjerne ha 20-åringen på lån neste sesong.
TransferMarketWeb

Liverpool planlegger en henvendelse til Køln etter sesongen, med tanke på å sikre seg klubbens 22-årige keeper Timo Horn. Han har en rekke aldersbestemte landskamper for Tyskland. Horn skal ha en salgsklausul på £7M.
Talksport

Huddersfield Town er på jakt etter keeper og skal ha blinket seg ut Danny Ward. Ifølge kilder i Italia er man allerede blitt enig om en låneovergang for sesongen 2016/17.
Tuttomercatoweb

Arsenal skal være ute etter den 19-årige Ben Chilwell hos Leicester, og sies å ha fått avslag på et bud på £3.5M. Liverpool er imidlertid også interessert i venstrebacken og spilleren selv skal være mest lysten på en overgang til Anfield. En forventer at et totalt beløp på rundt £8M, inkludert prestasjonsklausuler, kan være nok til at Leicester vil selge.
Goal.com

Mandag 2. mai

Daglig leder i Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge bekrefter at Bayern har spurt Mats Hummels om han kunne tenke seg et bytte fra Borussia Dortmund, etter at man i Dortmund nylig slo fast at midtstopperen har uttrykt ønske om å reise til München. Spilleren som har vært linket til Liverpool og Jürgen Klopp synes dermed å være på god vei til de tyske mesterne, hvor han også startet sin karriere
ESPN

Liverpools sjefsspeider Kevin Hunt så Javier Pastore i aksjon for Paris Saint-Germain i 4-0 seieren over Rennes fredag kveld. Den argentinske landslagsspilleren synes å være på Jürgen Klopps liste over aktuelle spillere med tanke på sommerens overgangsvindu. Pastore har vært i Paris i fem år, og fyller snart 27 år.
France Football

Arsenal har kastet seg inn i kampen med Liverpool og Manchester City om Celtics Kieran Tierney. 18-åringen har imponert stort i den skotske toppdivisjonen denne sesongen, og The Gunners forbereder et bud på 5 millioner pund for forsvarsspilleren. Tierney har tre år igjen av kontrakten sin med Celtic.
Daily Star

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER