Uke 19

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 15. mai

Piotr Zielinski kommer til å fullføre en overgang til Liverpool på onsdag.
Canalplus Sport

Liverpool ønsker seg Inters midtstopper Murillo. Den 23 år gamle forsvarsspilleren verdsettes til 22 millioner pund. Inter betalte 6,3 millioner pund for Murillo da han kom fra Granada foran denne sesongen. Leicester skal også være interesserte i sør-amerikaneren.
The People

Liverpool følger situasjonen til Mainz-keeper Loris Karius, da Jürgen Klopp ønsker å gi Simon Mignolet mer konkurranse. Karius skal ha en utkjøpsklausul på 8 millioner pund i sin kontrakt med Mainz.
Daily Mail

Lørdag 14. mai

Swansea ønsker å hente Joe Allen tilbake til Liberty Stadium. 26-åringen har ett år igjen av kontrakten med Liverpool.
Mirror

Jurgen Klopp og Liverpool planlegger å utløse utkjøpsklausulen på Mainz-keeper Loris Karius. 22-åringen har hjulpet den tyske klubben til en respektabel sjetteplass i Bundesliga denne sesongen, og skal ha en utkjøpsklausul på 10 millioner euro i sin kontrakt med Mainz.
Metro

Tottenham og Liverpool vil begge ha Bournemouth-spissen Callum Wilson. 24-åringen gjorde fem mål på sju kamper før han ble skadet i september. Han har ikke scoret i noen av de fem kampene han har spilt etter at han kom tilbake etter skaden.
Express

Liverpool har lagt inn et bud på 25 millioner euro for Mario Götze. For tre år siden betalte Bayern Mücnhen 37 millioner euro til Borussia Dortmund for midtbanespilleren. Götze har slitt med å få spilletid hos Bayern München denne sesongen, og står bare bokført med 13 kamper fra start. Han har notert seg for fire mål og har fire målgivende pasninger. Det virker ikke som den tidligere Klopp-eleven inngår i Carlo Ancelottis planer for Bayern for neste sesong.
Rheinische Post

Liverpool er den eneste klubben som har kommet med en offisiell henvendelse på Bayern Münchens midtbanespiller Mario Götze.
Bild

Liverpool følger Malagas Kuki Zalazar. 18-åringen, som verdsettes til 5 millioner pund, er også i Barcelonas søkelys. Manchester City og Chelsea viser også intersse for spissen.
Record

Liverpool-manager Jürgen Klopp har siktet seg inn på Mainz-keeper Loris Karius. 22-åringen vil kun vurdere en overgang til Liverpool om Anfield-klubben spiller i Champions League neste sesong.
Express.de

Fredag 13. mai

Liverpool kan sikre seg Hoffenheim-spissen Kevin Volland for bare 14,1 millioner pund takket være en utkjøpsklausul i kontrakten til angriperen, men vil få konkurranse om 23-åringen fra Borussia Dortmund, Wolfsburg og RB Leipzig.
Sport Bild

Liverpool, Stoke og Hull jakter alle AFC Wimbledon-keeperen Will Mannion. 17-åringen vil stå uten kontrakt i sommer. Den høye målvakten har fortsatt ikke debutert for Wimbledons førstelag, men imponerte i FA Youth Cup denne sesongen og er fast inventar på Wimbledons U21-lag.
ESPN

Torsdag 12. mai

Bristol Citys interesse for Liverpools unge midtbanespiller Alex O'Hanlon har kjølnet. Citys hovedtrener Lee Johnson har fulgt 20-åringen, og inviterte ham til Bristol for prøvespill i april, men City har ingen planer om å følge opp interessen, og går nå for andre transfermål.
Bristol Post

Juventus står klare til å utfordre Liverpool som signaturen til Mario Götze, og tyskeren skal være villig til å vurdere en overgang til Serie A.
Gazzetta dello Sport

Bristol City linkes til den unge Liverpool-spilleren Alex O'Hanlon. Den 20 år gamle midtbanespilleren vil stå uten kontrakt med Liverpool etter denne sesongen, og er dermed ute etter å finne seg en ny klubb. Sheffield Wednesday og Nottingham Forest er andre aktuelle klubber for O'Hanlon. Oxford United viser også interesse.
Bristol Post

Onsdag 11. mai

Liverpool-linkede Mario Götze anbefales å bytte klubb dersom han vil være fast på laget. 23-åringen, som ble Tysklands matchvinner i VM-finalen for to år siden, har slitt med spilletiden i Bayern München, og Carlo Ancelotti, som overtar etter Pep Guardiola i sommer, skal ha informert Jürgen Klopps tidligere elev i Borussia Dortmund om at han garanterer ham en ny rolle i storklubben.
Süddeutsche Zeitung (Tyskland)

Liverpool konkurrerer med Borussia Dortmund om Rennes-spilleren Ousmane Dembele. Jürgen Klopp har snakket med 18-åringen om muligheten for å hente ham til Anfield. En uenighet mellom Rennes og spillerens agent kompliserer en eventuell overgang. Rennes krever en overgangssum på inntil 35 millioner euro.
The Guardian

Jürgen Klopp kan få rundt 200 millioner euro å rutte med i sommer. Granit Xhaka er ikke et transfermål for Klopp. På listen hans over overgangsmål står Basels 19 år gamle angriper Breel Embolo, Bayern Münchens Mario Götze, og den 23 år gamle forsvarsspilleren Antonio Rudiger. Sistnenvte er denne sesongen utlånt fra Stuttgart til AS Roma.
Sport Bild

Arsenal er nær ved å sikre seg den Liverpool-linkede Borussia Mönchengladbach-spilleren Granit Xhaka. Den sveitsiske midtbanespilleren har vært et transfermål for The Gunners helt siden januarvinduet, og nå virker det som Arsene Wenger vil få tilslaget på spilleren.
Rheinische Post 

Tirsdag 10. mai

Liverpool er nær å sikre seg den unge Manchester City-spilleren Rafael Camacho. 15-åringen har vært i City siden sommeren 2014, da de hentet ham fra portugisiske Sporting Lisboa. Midtbanespilleren har gjort tre mål på fem kamper for Portugal U16. Camacho kommer trolig til å forlate City etter at klubben informerte ham om at det er lite sannsynlig at han vil få en profesjonell kontrakt på Eithad. Liverpool er kommet langt i samtalene med Camachos representanter. Camacho blir i så fall den andre unggutten fra City som flytter til Liverpool de siste ukene. Forsvarsspilleren Diego Lattie gikk samme vei i april.
ESPN

Roma står klare med en ny kontrakt til Miralem Pjanic, for å skremme vekk Chelsea og Liverpool. Juventus er også interessert i den 26 år gamle bosnieren.
Corriere dello Sport

Liverpool jakter Real Sociedad-keeperen Geronimo Rulli, men vil få konkurranse fra AS Roma. Rulli er utlånt fra den uruguayanske klubben Deportivo Maldonado, og eies av en gruppe investorer. Det forventes at målvakten blir solgt i sommer, etter at han har imponert i La Liga, hvor han har holdt buret rent i 11 av 35 ligakamper.
Vozpopuli

Mandag 9. mai

West Ham har tre spisser i kikkerten før sommervinduet. Christian Benteke er blant dem, og Liverpool skal være forberedt på salg. London-klubben, som også følger med Alexandre Lacazette og Michy Batshuayi i den franske toppdivisjonen, er villig til å overgå klubbrekorden på 17,5 millioner pund, som Andy Carroll kostet fra Liverpool i 2013. West Ham, som har solgt 52 000 sesongkort på sin nye stadion i OL-parken, vil trolig vente og se hvilken klubb som godtar et bud først, for så å forhandle videre med den utvalgte spilleren.
Telegraph

Liverpool blir koblet til en overgang for Romas forsvarsspiller Antonio Rudiger. 23-åringen er på lån fra Bundesligaklubben Stuttgart, og skal ha en prislapp på ca 15 millioner pund. Roma har imidlertid førstevalget på spilleren om de skulle ønske å hente han permanent, de vil på sin side slippe unna med 7 millioner pund.
Calciomercato

 
Sist sommer hentet Liverpool Roberto Firmino fra Hoffenheim, nå har de røde satt øynene i en ny spiller fra klubben, nemlig Nadiem Amiri. Den offensive midtbanespilleren på 19 år har vist fin form for Budesligaklubben denne sesongen og har scoret fire mål og har fire assist på 24 kamper. 
Bild