Uke 21

Det hevdes at Gonzalo Higuain har lyst til å spille for Liverpool og Jürgen Klopp.

 Søndag 29. mai

Gonzalo Higuain scoret 36 mål på 35 ligakamper for Napoli i Serie A denne sesongen, men ønsker seg nå vekk og har lyst til å prøve seg i Premier League. Dog uten sitater har spissen uttalt at han gjerne tar turen til Liverpool for å spille under Jürgen Klopp, og skal også ha antydet at han er overrasket over at det ikke har vært noen henvendelser fra Anfield. Napoli skal ikke være ute etter å selge spissen som har to år igjen av sin kontrakt, men kan blinke ut Romelu Lukaku hos Everton som en mulig erstatter.
Daily Mirror

Agenten til Mario Balotelli, Mino Raiola, skal være i samtaler med Lazio angående en mulig overgang fra Liverpool, enten det er snakk om et rent salg etter et lån. Skal spilleren gjøre en permanent overgang tilbake til italiensk fotball må han forvente å gå kraftig ned i lønn.
Il Messaggero

Liverpool og Leicester skal være villig til å legge inn et bud på Alex Oxlade-Chamberlain hos Arsenal. 22-åringen var mye plaget av skader sist sesong og på Emirates kan en være villig til å cashe inn for å rydde unna midler til nye signeringer.
Sunday Express

Etter at det har vært mye snakk om Mamoud Dahoud de siste dagene skal nå en overgang for Piotr Zielinski være tilbake på skinnene. Et kjøp fra Udinese kan skje fort for spilleren som Liverpool har fulgt over lang tid.
Messaggero Sport

Lørdag 28. mai

Liverpool har vært linket til vingen/angriperen Rafa Silva hos Braga, og Manchester United og Leicester skal være de siste som har vist interesse for den etterspurte 23-åringen. Hans agent Antonio Arauju avviser ikke en mulig overgang til Premier League. "Stilen til Rafa kan hjelpe ham til å tilpasse seg Premier League og det har vært interesse fra engelske klubber. Ikke bare fra England, men også fra andre land. Vi kommer til å gjøre hva som er best for Rafa da han har potensial til å bli en stor spiller."
IBTimes



Hvis Liverpool skal kunne sikre seg Aleix Vidal fra Barcelona, kan de måtte betale hele salgsklausulen på £45M. Den hurtige høyrebacken, som også kan spille ving, har kun vært tilgjengelig for spill siden januar som følge av transferstopp for Barca. Han ble hentet inn fra Sevilla for å erstatte Dani Alves.
Mundo Deportivo

Hvor stor interesse Liverpool har for Shane Long skal være usagt, men iren har vært linket til de røde tidligere. Nå kan imidlertid spissen være på vei til Tottenham, etter at manager Mauricio Pochettino ble sett sammen med spillerens agent Pat Dolan under en landskamp mot Nederland nylig.
Daily Express

Fredag 27. mai

Liverpool er med i kampen om Palermos midtbanespiller Franco Vazquez. Palermo er villige til å selge playmakeren til en utenlandsk klubb for rundt 20 millioner euro. Manchester United og Tottenham har også vært linket til 27-åringen.
Corriere dello Sport

Sadio Mane vurderer å bli værende i Southampton, og kan derfor komme til å takke nei til en overgang til Liverpool.
Daily Mail

Sergi Canos har takket nei til Liverpools tilbud om en ny kontrakt. Den unge spanjolen har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og verdsettes til 4 millioner pund. Watford og QPR er interesserte i tenåringen.
ESPN

Mario Balotelli er et transfermål for Galatasaray. Den tyrkiske klubben ønsker å styrke angrepet etter å ha mistet Burak Yilmaz til Beijing Guoan i januar.
Mirror

Liverpool skal være nære ved å legge inn et bud antatt å være £4M for Ben Chilwell. Den 19-årige venstrebacken har blitt sendt hjem fra spill med England U21 etter hva som blir betegnet som "a knock on his knee".
Daily Mail

Lille avventer bud på sin spiss Sofiane Boufal, etter at klubber som Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Borussia Dortmund og Inter skal ha vist interesse. Foreløpig har imidlertid ingen kommet med noe som er i nærheten av de £15M den franske klubben ønsker.
Marcato 365

Agenten til Martin Skrtel skal ha uttalt at det er "90 prosent sikkert" at forsvareren forlater Liverpool. Besiktas i Tyrkia er nevnt som en mulig ny arbeidsgiver
ESPN

Torsdag 26. mai

Paris Saint-Germain har kastet seg inn i kampen med Chelsea og Liverpool om Roma-forsvareren Antonio Rudiger.
La Gazzetta dello Sport

Mahmoud Dahoud er blitt Liverpools fremste transfermål i sommer, men Anfield-klubben får hard konkurranse fra Tottenham og Borussia Dortmund om mannen som verdsettes til 20 millioner euro. Borussia Mönchengladbach er heller ikke spesielt ivrige etter å selge boks-til-boks-spilleren.
Telegraph

Sampdoria er villige til tilby Mario Balotelli en kontrakt for neste sesong, men bare dersom Liverpool gir slipp på spilleren gratis. Genoa-klubben har ikke råd til å betale noen overgangssum for spissen som Liverpool brukte 16 millioner pund på i 2014.
Premium Sport

Granit Zhaka valgte Arsenal foran Liverpool etter samtaler med tre tidligere Arsenal-spillere. Midtbanespilleren skal ha hatt samtaler med Jürgen Klopp, men valgte likevel The Gunners etter samtaler med Håvard Nordtveit, Johan Djourou og Philippe Senderos om deres erfaringer med London-klubben.
Daily Star

Leicesters venstreback Ben Chilwell pådro seg en tilsynelatende alvorlig kneskade under spill for England U21 mot Paraguay i Toulon-turneringen i går, og det vil bekymre Liverpool som har forberedt et bud på 4 millioner pund for 19-åringen. Liverpool hadde tenkt å legge inn budet før helgen, men situasjonen kan forandre seg dramatisk avhengig av hvor alvorlig kneskaden er.
ClubCall

Liverpool benekter at de har lagt inn noe bud på Lorients venstreback Raphael Guerreiro. Den franske klubbens visepresident, Alex Hayes, hevdet nylig at Liverpool og Borussia Dortmund hadde lagt inn bud på 22-åringen. Liverpool har ingen interesse for den portugisiske forsvareren, og går for andre transfermål. Leicesters Ben Chilwell er venstrebacken Jürgen Klopp helst vil hente inn, og Liverpool har vært i ytterligere forhandlinger med Leicester om den engelske U21-forsvareren.
Goal.com

Fire Premier League-klubber følger Hulls 17 år gamle venstreback Josh Tyson, som også spiller for England U17. De fire klubbene er Arsenal, Tottenham, Liverpool og West Ham.
ESPN

Presidenten i Milan, Silvio Berlusconi, bekrefter at "det vil bli flere spillere som forlater oss, da Alex, Mexes, Boateng og Balotelli alle har avtaler som løper ut". Balotelli har tidligere gitt utrykk for at han heller fortsetter i Milano enn å reise tilbake til Liverpool. Spillerens agent, Mino Raiola, skal ha sagt at klubber i Kina og Tyrkia skal ha vist sterk interesse for angriperen.
Gazzetta dello Sport

Ifølge visepresident Alex Hayes i Lorient, er Liverpool en av klubbene som har lagt inn bud for klubbens venstreback Raphael Guerreiro (22). "Fire store utenlandske klubber, inkludert Dortmund og Liverpool, har kommet med et bud". Arsenal og Paris Saint-Germain skal være andre klubber som har vist interesse. Guerreiro har portugisisk far og fransk mor, og har landskamper for Portugal.
Football 365

Onsdag 25. mai

Liverpool kan komme til å legge inn et bud på 4 millioner pund for Leicester-backen Ben Chilwell mot slutten av denne uken.19-åringen ble skadet under spill for England U21 i Toulon-turneringen onsdag kveld. Leicester avslo et bud på 5 millioner pund fra Arsenal i januar, og Liverpool kan komme til å forbedre sitt bud om det første budet blir avslått. Chilwell har ett år igjen av sin kontrakt med Leicester. Chelsea og Manchester City har også bedt om å bli holdt informert om fremtiden til tenåringen.
Daily Mail

Liverpool dropper forsøket på å sikre seg River Plate-spissen Lucas Alario denne sommeren, på grunn av at angriperen delvis eies av en tredjepart.
Mirror

Liverpool har kastet seg inn i kampen om den 17 år gamle West Ham-forsvareren Reece Oxford. Tenåringen har takket nei til en ny kontrakt med The Hammers, og er tilgjengelig for rundt 10 millioner pund. Liverpool vil få hard konkurranse fra begge Manchester-klubbene. Oxford kan opptre både som midtstopper og defensiv midtbanespiller.
Mirror

Arsenal og Tottenham forbereder sommerbud på Jordon Ibe, mens Watford og Southampton også er interesserte.
Express

Barcelona rapporteres å være i samtaler med Raphael Guerreiros representanter, og dermed ligger Liverpool og Arsenal an til å tape kampen om Lorients 22 år gamle venstreback.
Express

Flere aviser i Portugal skriver i dag at den portugisiske cupfinalen kan ha vært den siste kampen som Yacine Brahimi spilte for Porto. Det algeriske landslagsspilleren skal være svært nære ved å signere for Liverpool. De røde skal være villige til å betale i nærheten av spillerens salgsklausul på 60 millioner euro (£45M) og en signering av den offensive, driblesterke og hurtige vingen/midtbanespilleren kan bety et rekordkjøp på Anfield.
A Bola (Portugal)



Fenerbahce ønsker å låne Lazar Markovic en sesong til. Serberen var mye plaget av skader forrige sesong og scoret bare to mål og hadde tre målgivende på 20 kamper for klubben fra Istanbul.
AMK (Tyrkia)

Tirsdag 24. mai

Crystal Palace, West Ham og Arsenal seiler opp som favorittene til å sikre seg Liverpool-spissen Christian Benteke.
Croydon Advertiser

Liverpool planlegger et bud på 11,4 millioner pund for å slå Tottenham i kampen om den 19 år gamle kroaten Ante Coric.
Express

Både Danny Ward og Adam Bogdan forventes å forlate Liverpool i sommer. Ward blir trolig sent på lån til Huddersfield Town hele neste sesong for å få mer førstelagserfaring, mens Bogdan forventes å forlate Anfield-klubben på permanent basis.
Express

Den polske landslagsspilleren Piotr Zielinski rapporteres å være nærmere en overgang til Borussia Dortmund enn til Liverpool nå. 22-åringen så lenge ut til å være på vei til Anfield-klubben, men nå virker det som samtalene har stoppet opp. Dette skal skyldes en henvendelse fra Borussia Dortmund i løpet av de siste dagene.
Calciomercatoweb.it

Swansea forbereder et bud på 10 millioner pund for Liverpools midtbanespiller Joe Allen. Waliseren tar snart fatt på de siste 12 månedene av sin Liverpool-kontrakt, og samtaler om en ny avtale har fortsatt ikke funnet sted. Swansea ivrer etter å hente 26-åringen tilbake til Liberty Stadium, etter at de solgte ham til Liverpool for 15 millioner pund i 2012. Liverpool ventes å kreve minst 10 millioner pund for Allen.
Daily Star

Sergi Canos skal ønske å flytte på seg til London, og Watford eller QPR kan sørge for at han får ønsket oppfylt dersom de betaler £4M. Og kanskje kan det være at Kolo Touré likevel får en ny kontrakt?
Carl Markham, Press Association

Både Martin Skrtel og Kolo Touré ventes å forlate Liverpool denne sommeren, mens Mamadou Sakho risikerer en lang utestengelse. Ved siden av allerede klare Joel Matip jakter derfor Liverpool på ytterligere en midtstopper. Den høyreiste 20-åringen hos Hoffenheim, Niklas Sule, skal være en de røde har i kikkerten.
Daily Mail

Liverpool er også blitt linket til Thomas Vermaelen hos Barcelona. 30-åringen med en fortid i Arsenal skal være tilgjengelig for transfer etter et par skadeforfulgte år i La Liga.
Daily Mail

Mandag 23. mai

Benfica har kastet seg inn i kampen med Liverpool og Porto om Bragas venstreving Rafa Silva. 23-åringen har en utkjøpsklausul på 20 millioner euro i sin kontrakt, men spilleren eies av flere interessenter, noe som kompliserer en overgang. 30% eies av Braga, 50% av agent Jorge Mendes, 10% av spillerens forrige klubb Feirense og 10 % av forretningsmannen Antonio Arujo. Manchester United og Bayer Leverkusen har også spilleren under oppsikt. Silva spilte 48 kamper, gjorde 12 mål og hadde fire målgivende pasninger denne sesongen.
A Bola

Liverpool er villige til å by 15 millioner euro for Dinamo Zagreb-angriperen Ante Coric. Jürgen Klopp skal ha tatt kontakt med den 19 år gamle offensive midtbanespilleren for å lufte en overgang.
Sportski Novotni

Liverpool og Leicester vil kjempe om signaturen til Southampton-spissen Shane Long i sommer. 29-åringen gjorde 13 mål på 32 kamper denne sesongen, inkludert tre i de siste seks kampene. Jürgen Klopp liker Longs fysisk tøffe og energiske spill.
Irish Independent

Leicester står klare til å gi Danny Drinkwater en ny kontrakt verdt 80 000 pund i uken, for at midtbanespilleren ikke skal la seg friste av Liverpool.
Daily Star

Liverpool er ikke villige til å matche Udineses verdsetting av den polske landslagsspilleren Piotr Zielinski, og overgangen kan nå falle i fisk av den grunn. Anfield-klubben vurderer andre alternativer, og Mahmoud Dahoud er på Premier League-klubbens radar. Han vil koste mindre enn Zielinski. Polakken verdsettes til 13 millioner euro, og Liverpool er ikke villige til å betale så mye. Dersom Zielinskis overgang til England kollapser, står klubber som Napoli, Roma og Juventus klare til å ta opp kampen om hans signatur.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool er veldig interesserte i Lyon-vingen Rachid Ghezzal, etter at kontraktsforhandlingene mellom spilleren og hans franske klubb har brutt sammen. Det virker som spilleren blir solgt i sommer, da Lyon ikke ønsker at han skal gå på Bosman-overgang neste sommer. Ghezzal har hatt en god sesong i Lyon, hvor han har notert seg for 10 mål og 8 målgivende pasninger i Ligue 1, og det på bare 16 kamper. Arsenal, West Ham, Swansea, Stoke og Paris Saint-Germian viser også interesse for den algeriske landslagsspilleren.
Goal.com France

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER