Uke 3

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 24. januar

Kasper Schmeichel er på blokka til Liverpool. Den 29-årige dansken har hatt en meget god sesong med overraskelseslaget Leicester og de røde skal ha kommet med en henvendelse. Siden "revene" er med i kampen om både Champions League plass og ligagull vil en overgang trolig i beste fall kunne skje etter sesongen. Manchester United skal også vise interesse.
Sunday People



Liverpool er fortsatt interessert i Marc-Andre ter Stegen hos Barcelona, til tross for at Simon Mignolet har skrevet under på en ny langtidskontrakt. Prislappen på tyskeren skal være £20M og det er ikke umulig at det ageres fra Anfield allerede nå i januar.
Sunday Mirror

Inaki Williams skrev nylig under en ny kontrakt med Athletic Bilbao, men det skal ikke hindre klubber som Manchester City, Liverpool og Arsenal i fortsatt følge det 21-årige spisstalentet. City regnes som favoritt og en utkjøpsklausul på £38M har ikke skremt dem.
Sunday Express
 

Lørdag 23. januar

Arsenal settes mest i forbindelse med Ben Chilwell hos Leicester og kan være klare til å legge inn et bud etter å ha fått avslag på en forespørsel verdt £3.5M. Leicester skal være svært motvillige til å selge den 19-årige venstrebacken i januar, men øvrige klubber som Liverpool, Tottenham og Chelsea skal også følge situasjonen nøye.
Telegraph

Torsdag 21. januar

Shakhtar Donetsk har avslått Liverpools bud på 25 millioner pund for brasilianeren Alex Teixeira. Shakhtar-eier Rinat Akhmetov ønsker ikke å selge angriperen i januar uten at hans prisforlangende på 39 millioner pund innfris. Liverpool er forberedt på å forhandle om Teixeira, men er trolig uvillige til å betale så mye som tett oppunder 40 millioner pund.
Mirror

Liverpool krever at klubber som er interesserte i å kjøpe Jerome Sinclair betaler 3 millioner pund. 19-åringen har uttrykt ønske om å flytte på seg, og er blitt linket til Premier League-klubber som Bournemouth og Watford. Sinclairs kontrakt med Liverpool løper ut til sommeren, men Anfield-klubben har likevel rett på et kompenasjonsbeløp. Spilleren kan imidlertid slutte seg til en utenlandsk klubb til sommeren for så lite som 200 000 pund. Espanyol og Groningen hevdes å være interesserte.
Express

Liverpool skal angivelig ha fått avslag på et bud på 8 millioner pund for Shane Long i forrige uke, og nå hevder The Times at Everton er i ferd med å sikre seg Southampton-spissen foran nesen på naboen.
Liverpool Echo

Liverpool ønsker en keeper til i stallen, og navnet hans er Marc-Andre ter Stegen. Jürgen Klopp skal ha lagt inn et bud på 10,8 millioner pund for Barcelona-keeperen. Barcelona skal imidlertid ønske hele 23 millioner pund for tyskeren.
Don Balon

Jürgen Klopp håper å overbevise Robert Lewandowski om å takke nei til Real Madrid, og i stedet komme til Liverpool. Bayern München-president Franz Beckenbauer har bekreftet at Real er interesserte i 27-åringen. Manchester United og Chelsea følger også situasjonen.
Telegraph

Onsdag 20. januar

AC Milan akter å gi Liverpool kamp om Inter-forsvareren Andrea Ranocchia. Sampdoria er også interesserte i midtstopperen. Ranocchia selv skal foretrekke å fortsette karrieren hos en annen italiensk klubb, og vil først lytte til hva AC Milan har å tilby. Inter ønsker primært ikke å selge Ranocchia til byrivalen, men ønsker definitivt å kvitte seg med 27-åringen.
Sky Italia

Liverpool skal være klare til å legge inn et bud på Granit Xhaka (23). Den etterspurte midtbanespilleren til Borussia Mönchengladbach skal ha en prislapp på £37.6M og Arsenal skal også følge situasjonen tett. "Gladbach er en topp klubb, men hvis jeg en dag skulle gå til en topp, topp klubb vil det være for å få spille der. Jeg er ikke en type for å sitte på benken", forklarer Xhaka. En vil anta at de røde fra Anfield vil være en klubb som nærmest kan garantere sveitseren spill på sin midtbane.
Bild

Tirsdag 19. januar

West Ham står klare med et bud på Daniel Sturridge. 26-åringen har slitt med mange skader i Liverpool, men The Hammers er desperate etter å kjøpe en spiss, og er villige til å legge 18 millioner pund på bordet for å sikre seg målgarantisten.
Brentwood Gazette

Sunderland trodde de var favoritter til å sikre seg Andre Ayew fra Swansea, men nå har Liverpool kastet seg inn i kampen om ghaneseren som kom til Liberty Stadium så sent som i sommer.
L'Equipe

Liverpool er villige til å strekke seg langt for å sikre seg Alvaro Morata, men Juventus vegrer seg for å selge 23-åringen selv om Anfield-klubben skulle legge så mye som 60 millioner euro på bordet for spissen.
La Gazetta dello Sport

Alexandre Pato nærmer seg en overgang til Chelsea, etter først å ha forsøkt å få napp hos Tottenham og Liverpool.
Express

Ajax-spissen Anwar El Ghazi kan være på vei til Liverpool. Jürgen Klopp har sansen for nederlenderen, som ble kåret til årets talent i Ajax i 2015. AC Milan er også ute etter spilleren.
Telegraph

Juventus har kastet seg inn i kampen med Arsenal og Liverpool om Anderlecht-stjernen Dennis Praet.
Corriere

Tidligere Manchester United-spiller Javier Hernandez gjør det bra i Bayer Leverkusen, med sju mål på de fem siste kampene. Liverpool, Arsenal og Tottenham følger alle med på spissens bravader.
Don Balon

Watford kan sikre seg Liverpool-spissen Jerome Sinclair på billigsalg, gjennom å få Granada eller Udinese til å kjøpe ham. De to utenlandske klubbene kan sikre seg Sinclair til en mye lavere pris enn Watford vil måtte ut med. Giampaolo Pozzo er involvert på eiersiden i alle tre klubbene, og dermed kan The Hornets omgå reglementet ved å samarbeide med en av de to nevnte klubbene om å sikre seg spilleren.
Daily Mail

QPR-keeper Robert Green er et overraskende transfermål for Liverpool. Jürgen Klopp ønsker å gi Simon Mignolet, som signerte en ny femårskontrakt i går, mer konkurranse som klubbens førstekeeper. Klopp er ute etter alternativer til Adam Bogdan, som ikke har klart å overbevise tyskeren om at han er en mann å satse på. Green er blitt fortalt at han kan forlate QPR.
Express

Liverpool vil forsøke å sikre seg Cristian Tello. 24-åringen er for tiden utlånt til Porto, men nå er Fiorentina ute etter å sikre seg Barcelona-spilleren på lån med opsjon på å kjøpe ham for 8 millioner euro. Dette skal ha fått Liverpool til å agere.
Tuttomercatoweb

Mandag 18. januar 

Southampton har avslått Liverpools bud på Shane Long. Liverpools bud på £8 millioner ble avslått, til tross for at Saints nylig sikret seg QPR-spissen Charlie Austin for så lite som £4 millioner. Southampton akter å beholde Long, og Liverpool må nå vurdere å øke budet eller se på andre spissalternativer.
Daily Mirror

Klikk her for å se forrige ukes rykter!