Uke 5

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 7. februar

Bayer Leverkusens keeper Bernd Leno hinter om at han ønsker seg bort fra Tyskland, og linkes med det raskt til Liverpool. Leno har ingen landskamper for Tyskland, men har spilt regelmessig for U21. 
Sport1

Newcastle, West Ham og Arsenal skal alle være interessert i å sikre seg Daniel Sturridge til sommeren til tross for alle skadeproblemene hans. Spekulasjonene rundt Sturridge sin framtid skjøt for alvor fart med avisskriveriene tidligere i uka. 
Daily Star og Sunday People

Lørdag 6. februar

Liverpool skal ha planer om å hente Juventus-spiss Alvaro Morata til sommeren. Det som kompliserer tingene er at Real Madrid angivelig skl være interessert i å kjøpe ut spissen som har en utkjøpsklausul på 32 millioner euro, og selge ham videre til Liverpool eller Manchester United for en profit på 18 millioner euro. Morata har slitt med å få spilletid denne sesongen. 
Marca

Liverpool skal være interessert i å sikre seg den 16 år gamle Joaquin Ardaiz fra Uruguay. Stortalentet har allerede fått stempelet «den nye Luis Suarez». Også Barcelona og Manchester City følger med på unggutten.
Mirror

Onsdag 3. februar

Den kinesiske klubben Jiangsu Suning skal angivelig være nær å hente Liverpools førstevalg i dette transfervinduet Alex Teixeira. Kineserne skal ha lgt inn et bud på 50 millioner euro for Shakhtar Donetsk-spilleren. (Denne overgangen ble seinere bekreftet)
Calciomercato.com 

Foto: EuroFootball/Stringer/Getty Images

Tirsdag 2. februar

Schalke-talent Leroy Sané skal ha vekket interesse fra klubber som Barcelona og Real Madrid i tillegg til Liverpool og Manchester City, men tyskerne håper 20-åringen blir værende i Gelsenkirchen også etter sommervinduet. – Jeg kan ikke se at han forlater Schalke i nær fremtid, forteller Clemens Tönnies, klubbens daglige leder. – Alle som ønsker det beste for ham, har fortalt ham at han bør være i Schalke i minst én sesong til. Man kan se han utvikle seg i kamp etter kamp, sier han. Sané har kontrakt med Schalke til juni 2019.
FourFourTwo

Flere har Dortmund-målmaskinen Pierre-Emerick Aubameyang (26) på radaren, og Jürgen Klopp hevdes å være blant dem som følger ekstra godt med på sin tidligere elev. – Kommer det et tilbud, må vi diskutere det, sier Hans-Joachim Watzke i Dortmund-ledelsen. Tyskeren legger imidlertid ikke skjul på at budet må være skyhøyt for at klubben skal vurdere det.
Mirror