Uke 9

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Lørdag 5. mars

Jürgen Klopp skal være interessert i Giacomo Bonaventura hos AC Milan. 26-åringen skal være verdsatt til £24.3M (18.5 millioner Euro), noe som ikke avskrekker Liverpool. Wolfsburg skal være en annen klubb som følger Bonaventura.
Transfer Market Web 

På Anfield har man også tidligere blitt linket til Ignacio Camacho hos Malaga. 25-åringen ventet å være tilgjengelig for omkring £4M.
Metro

Fredag 4. mars

Christian Benteke ønsker å forlate Liverpool. 28-åringen har hatt en vanskelig sesong etter overgangen til 32,5 millioner pund fra Aston Villa sist sommer. Jürgen Klopp har ikke benyttet belgieren fra start i noen av de fem siste kampene.
ESPN

Liverpool er interesserte i den tidligere Newcastle-spilleren Hatem Ben Arfa, som nå spiller for Nice i Ligue 1, hvor han har gjort 11 ligamål denne sesongen. 28-åringen signerte en ettårskontrakt med Nice foran denne sesongen, og kan gå gratis til en annen klubb til sommeren. Paris Saint-Germain, Inter, AC Milan, Liverpool og Borussia Dortmund viser alle interesse, men PSG synes å være favoritter.
Le 10 Sport

AC Milan åpner for å beholde Mario Balotelli ut over denne sesongen, og spissen kommer trolig til å starte kampen mot Sassuolo på søndag.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Manchester United om å signere vingen Sofiane Feghouli. Spilleren fra Algerie står uten kontrakt med Valencia etter denne sesongen, og det virker lite sannsynlig at han vil signere en ny kontrakt med den spanske klubben. Juventus og AC Milan er også interesserte i Feghouli.
Don Balon

Torsdag 3. mars

Det ligger an til en budkrig mellom Liverpool og Inter om Bayer Leverkusen-vingen Karim Bellarabi i sommer. 25-åringen kan komme til å velge Inter dersom Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League.
Il Corriere dello Sport

Sevilla og Valencia har kastet seg inn i kampen med Liverpool om Anderlechts midtbanespiller Dennis Praet. De spanske klubbene har speidet på 21-åringen siden nyttår, og forbereder nå bud. Praets kontrakt med Anderlecht løper ut sommeren 2017, og den belgiske klubben skal nå noe motvillig være villige til å gå med på å selge Praet i sommer.
Superdeporte

Ilkay Gundogan har takket nei til å forlenge kontrakten med Borussia Dortmund. 25-åringens nåværende avtale utløper sommeren 2017. Gundogan kan nå komme til å bli solgt i sommer. Liverpool er blitt linket til midtbanespilleren, men han kan også havne i Manchester City eller Barcelona.
Bild

Liverpool følger Schalke-keeper Ralf Fahrmann, og har identifisert tyskeren som mannen som skal gi Simon Mignolet konkurranse om keeperplassen i klubben. 27-åringen kan hentes for moderate 5,7 millioner pund.
TransferMarketWeb

Onsdag 2. mars

Liverpool-speiderne Dave McDonough og Kevin Hunt har holdt øye med Besiktas-forsvarer Ismail Koybasi, og så venstrebacken i aksjon i 2-0 tapet for Fenerbahce på mandag. 26-åringen kom til Besiktas i 2009, og har spilt 157 kamper for klubben. Han har også 12 landskamper for Tyrkia.
Superhaber

Newcastle har henvendt seg til Lyon angående forsvarsspilleren Samuel Umtiti, med tanke på en overgang til sommeren. Den 22 år gamle franskmannen følges også med argusøyne av blant andre Liverpool og Tottenham.
Football Insider

Liverpool holdt samtaler med Joao Carlos Teixeira sine representanter i forrige måned, for å diskutere spillerens fremtid, men nå virker det som portugiseren har bestemt seg for å forlate Anfield-klubben i jakten på førstelagsfotball. Fiorentina er blitt linket til Teixeira, men kilder hevder at 23-åringen ikke har kommet til enighet med noen parter ennå.
ESPN

Liverpool har blinket seg ut Fenerbahces venstreback Caner Erkin. Anfield-klubben har sendt speidere for å se 27-åringen i aksjon. Besiktas-backen Ismail Koybasi er en annen sideback som blir vurdert. Den tyrkiske landslagsspilleren Erkin vil stå uten kontrakt til sommeren, og kan derfor allerede nå signere en prekontrakt med en utenlandsk klubb.
FotoMac

Gonzalo Higuain scorer på bestilling i Napoli, og har for alvor etablert seg som en av de mest målfarlige spissene i europeisk fotball. Liverpool skal være interessert i å sikre seg argentinerens signatur, men det blir i så fall til en høy pris. Ledelsen i Napoli har uttalt at Higuain ikke selges for under utkjøpsklausulen hans, som er på hele 76 millioner pund.
Fichajes.net 

Liverpool kjemper mot både Arsenal og Manchester United i kampen om å sikre seg Bayer Leverkusen-spilleren Karim Bellarabi. Vingen har vært i strålende form i den tyske Bundesligaen, og dermed har flere engelske toppklubber fått opp øynene for ham.
Express

Tirsdag 1. mars

Fiorentina er i prinsippet blitt enige om en avtale med Liverpools Joao Carlos Teixeira for neste sesong. Spilleren, som er født i 1993, vil stå uten kontrakt i juni 2016. Fiorentina har de siste dagene vært i England for å snakke med den offensive midtbanespilleren, og rapporteres å ha kommet til enighet med Teixeira. Zenit St Petersburg har også vist interesse for portugiseren.
GianlucaDiMarzio.com

Juventus vil duellere med Liverpool om signaturen til Bayern Münchens Mario Götze i sommer.
Tuttosport

Liverpool er favoritter til å sikre seg Real Betis-keeper Antonio Adan til sommeren.
AS

Liverpool kommer til å tilby Jon Flanagan en ny kontrakt, selv om sidebacken har slitt med store skadeproblemer de to siste sesongene.
Express

Jürgen Klopp ønsker å hente Marco Reus fra sin forrige arbeidsgiver, Borussia Dortmund.
Mirror

Jürgen Klopp har intet mindre enn tre keepere på ønskelisten til sommeren, nemlig Augsburgs Marwin Hitz, Bayer Leverkusens Bernd Leno og Schalkes Ralf Fahrmann.
Mirror

Mandag 29. februar

Watford er i samtaler med Malis ungdomslandslagsspiller Aly Malle, som ble stemt frem som turneringens tredje beste spiller under U17-VM i fjor. Tenåringen er også blitt linket til Arsenal, Liverpool, Manchester City og Paris Saint-Germain.
Express

Liverpool-manager Jürgen Klopp planlegger å kvitte seg med Christian Benteke i sommer.
Express

Liverpool er interesserte i Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain, og kan komme med et tilbud til den 22 år gamle offensive midtbanespilleren i sommer.
Fichajes

Jürgen Klopp skal ha sendt speidere regelmessig til Tyskland for å se Leroy Sané (20) i aksjon sammen med Liverpool-klare Joël Matip i Schalke. Det antas at den offensive midtbanespilleren er verdt omkring 30 millioner pund. Sané følges også av klubber som Chelsea og Manchester United, men unggutten har kontrakt med Schalke til 2019.
Football Insider

Spansk presse hevder at Liverpool har lagt inn bud på 24 millioner euro for Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen. Katalanerne skal imidlertid ikke være villige til å selge 23-åringen, som brukes som andrekeeper i ligaen, men er førstevalg i Champions League. I tillegg skal Manchester City være ute etter tyskeren.
Don Balón

Liverpool har vært linket til Granit Xhaka i Borussia Mönchengladbach, men klubbens manager, Max Eberl, har fortalt sveitsiske aviser at 23-åringen ikke har fått noen tilbud om å dra. – Det har vært hevdet at Inter Milan og alle disse engelske klubbene er interessert, men vi har ikke fått et eneste bud, sier han.
Liverpool Echo