Valencia og Schweinsteiger trener igjen

Antonio Valencia kan bli involvert mot Liverpool i morgen.

Louis van Gaal fortalte under sin pressekonferanse i dag at vingen Antonio Valencia kan få en plass på innbytterbenken mot Liverpool i morgen kveld. Valencia har vært ute siden oktober, etter å ha blitt operert for en fotskade han fikk i kampen mot Manchester City. Han har nå trent en uke, og kan bli inkludert i Manchester Uniteds tropp i morgen.

– Antonio Valencia er på vei tilbake, og det er Bastian Schweinsteiger også. Jeg tror vi vil få tilbake mange spillere etter skader i mars, sa Louis van Gaal under sin pressekonferanse i dag.

– Men nå som de er tilbake, er det lett å se om de kan håndtere rytmen i en kamp. De er i god nok form til å trene med oss, men Schweinsteiger har bare hatt en treningsøkt, mens Valencia har hatt en hel uke med trening. Så Valencia er mye nærmere et comeback. Han er klar til å sitte på benken, men jeg tror ikke han er klar for 90 minutter, fortsatte nederlenderen.

– Jeg stiller alltid med mitt sterkeste lag. Noen ganger setter jeg noen unge spillere inn på laget, men det er fordi jeg mener det er den beste løsningen. Jeg må håndtere et travelt kamp-program, og noen ganger innebærer det å hvile spillere. Jeg roterer på laget på grunn av dette. Men jeg stiller likevel med mitt beste lag, fordi spilleren jeg må sammenligne med en unggutt er veldig sliten, for eksempel.

– Liverpool mot Manchester United er alltid en stor kamp, tradisjonelt sett, historisk, og ikke minst nå som begge kjemper for en plass i Champions League. Så dette er en viktig kamp for begge lag.

LES OGSÅ: Van Gaal med fire strake over Liverpool