Vi tipper laget mot Villarreal

En tropp på 20 spillere har satt seg på flyet til Villarreal og semifinale i Europa League. Vi har satt opp en ellever.

Ut fra bildene som er tatt da Liverpool tidligere i dag gikk om bord på flyet seg skulle ta dem til Villarreal, er dette troppen som Jürgen Klopp disponerer torsdag kveld:

Keepere: Simon Mignolet, Danny Ward

Backer: Nathaniel Clyne, Alberto Moreno, Brad Smith

Midtstoppere: Dejan Lovren, Kolo Toure, Martin Skrtel

Sentrale midtbanespillere: Lucas Leiva, Joe Allen, James Milner, Cameron Brannagan, Pedro Chirivella

Offensive midtbanespillere: Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Adam Lallana, Jordon Ibe, Sheyi Ojo

Angripere: Danny Sturridge, Christian Benteke

Spørsmål i midtforsvar og på topp

Simon Mignolet vil stå i mål og Nathaniel Clyne og Alberto Moreno er bankers på backplassene. I midtforsvaret er Dejan Lovren udiskutabel, mens det står om Kolo Toure, Martin Skrtel og Lucas Leiva og ta den «ledige» plassen etter Mamadou Sakho.

Framover har spillere som James Milner, Adam Lallana og Philippe Coutinho vist god form i det siste. Joe Allen er en annen som har prestert godt når han har fått sjansen.

Christian Benteke er med i troppen, men det vil overraske om han eller en av ungguttene Sheyi Ojo og Jordon Ibe er med fra start. I realiteten er det da en ut av Lucas, Allen, Milner, Lallana, Firmino, Coutinho og Sturridge som må ut. Det kan avhenge av hvilken formasjon Klopp vil benytte, men Villarreal vil ventelig by opp til en tett kamp hvor de baserer seg på et godt forsvar, og hvor det vil være et fåtall sjanser.

Vertene pleier å spille 4-4-2 og vi aner at Lucas og Allen blir et par sentralt og Milner får en plass ute på flanken. Daniel Sturridge var bedre enn Roberto Firmino mot Newcastle, og selv om arbeidsmoralen til brasilianeren er større tipper vi Daniel får nikket.

Antall startoppstilling mot Villarreal: Mignolet; Clyne, Lovren, Toure, Moreno; Milner, Lucas, Allen, Lallana; Coutinho, Sturridge.