Vil at Sturridge returnerer i «best mulig form»

Liverpools manager poengterer at han ikke holder Daniel Sturridge tilbake fra nok et skadecomeback.

Spissen ble ikke inkludert i troppen som reiste til hovedstaden i går fordi han har et eget treningsprogram, men Sturridge meldte selv via Twitter at han var «klar» allerede etter seieren på «Boxing Day».

– Jeg holder ham ikke tilbake, jeg prøver å gjøre ham skadefri, sier Jürgen Klopp, ifølge Liverpool Echo.

I løpet av tyskerens tid på Merseyside har Sturridge bare startet én kamp på grunn av skadesituasjonen. I tillegg har han fattige to innhopp fra benken. Nå gjennomfører han et spesialprogram med håp om å luke vekk nye problemer.

Saken fortsetter under.

Venter på respons

– Han har trent, og det intensivt, så nå må vi bare vente og se hvordan han responderer, og så skal han spille. Jeg ønsker at han skal være i best mulig form. Det er det jeg prøver på, ikke noe annet, sier Klopp, som mener ytterliggere to uker med den treningen hadde vært det beste.

– Men da må vi snakke med det medisinske apparatet, «fortell oss hvordan dere føler dere med Daniel». Det er alltid mulig, men vi får se, legger 48-åringen til.

Les også: Payet tilbake for West Ham

Denne sesongen har Sturridge, som ikke har vært på banen siden Liverpool tapte for Newcastle i begynnelsen av desember, bare startet fire kamper for de røde, samt to innhopp, og likevel har han notert seg for hele fire nettkjenninger.

I tillegg til Sturridge er kaptein Jordan Henderson, med hælproblemer, James Milner og Divock Origi ute av troppen til kampen mot West Ham i ettermiddag, men Joe Allen kom nylig tilbake i trening etter sykdom.

Se oversikt: Skader og suspensjoner