Vil forsøke å legge press på Mignolet

Førstelagsdebuten ga mersmak for Danny Ward.

– Ord kan egentlig ikke beskrive hva det betydde for meg å få min Liverpool-debut, sier Ward til Liverpool Echo.

– Jeg fikk vite at jeg skulle spille på lørdag, like før avreise til Bournemouth, så jeg hadde masse tid til å venne meg til tanken, forteller keeperen.

– Som keeper må du alltid være fokusert og forberede deg godt, uansett om du starter eller ei.

– Overraskende nok var jeg ikke nervøs. Jeg er tross alt betalt for å holde ballen ute av nettet og hjelpe laget. Det er slik jeg ser det. Det er bare en fotballkamp, uansett hvem du spiller for. Det er selvsagt spesielt å spille for Liverpool, men jobben er den samme uansett.

– Vi hadde en jobb å gjøre, uansett hvem manageren valgte for oppgaven, og vi gjorde den. Jeg var til slutt skuffet over at vi ikke holdt buret rent, spesielt etter at reduseringsmålet kom så sent. Men det føltes godt å være ute på banen. Jeg følte jeg gjorde en solid kamp, og er bare glad for at vi fikk med oss de tre poengene hjem.

Takker Aberdeen

22-åringen høstet mye erfaring gjennom sitt låneopphold i Aberdeen i første halvdel av sesongen. Men selv om han gjorde en bra debut i går, er det ventet at Simon Mignolet vokter buret igjen når Liverpool skal spille Merseyside-derby mot Everton på Anfield onsdag kveld.

LES OGSÅ: Kassereren i Wrexham jublet etter Ward-debut

– Jeg så kanskje ikke for meg at jeg skulle få starte en Premier League kamp så snart, for det var meningen at jeg skulle være i Skottland hele sesongen. Men ting forandrer seg fort i fotball.



  – Det at jeg ble lånt ut og fikk spille fast førstelagsfotball var til enorm hjelp for meg. Jeg kan bare takke Aberdeen for alt de gjorde for meg i min tid der oppe. Det er en spesiell klubb, som jeg ønsker alt godt.

– Etter at jeg ble hentet hjem i januar har jeg krummet nakken og konsentrert meg om å legge press på Simon, slik at jeg kunne få en kamp. Det vil jeg fortsette å gjøre. Jeg kommer ikke til å hvile på laurbærene. Jeg vil forsøke å få så mange kamper som mulig.

LES OGSÅ: Klopp berømmet debutant Ward