Vil ikke ha Gerrards trøyenummer

Marko Grujic føler det vil være en byrde for ham om han velger trøye nummer åtte i Liverpool.

19-åringen ble Jürgen Klopps første spillerkjøp i Liverpool. Midtbanespilleren er som kjent lånt tilbake til Røde Stjerne Beograd for resten av sesongen. Det har blitt antydet at Grujic kommer til å ta over Gerrards gamle trøyenummer neste sesong, men det har ikke serberen spesielt lyst til.

– Det tror jeg blir veldig vanskelig. Ingen spiller ønsker en slik byrde, sier Grujic til den serbiske avisen Blic.

– Det er bedre å starte rolig, og bygge seg opp. Jeg ønsker meg heller nummer 35, slik jeg hadde i begynnelsen hos Røde Stjerne, eller nummer 88. Ja, definitivt noe som har åtte i seg.

Det Grujic sikkert ikke er klar over er at Kevin Stewart har nummer 35. Alberto Moreno har 18, Danny Ings 28, Jon Flanagan 38, Jerome Sinclair 48, Daniel Cleary 58 og Pedro Chirivella 68. Men 78 og 88 er ledig.

– Jeg kommer til å holde meg unna de lave numrene. Du må ta presset bort fra deg selv som en ung gutt på vei frem. Det er min personlige mening. Jeg vil sørge for at jeg er en etablert spiller før jeg velger et av de lave numrene. Slik tenker jeg.

– Liverpool er en så stor klubb. Jeg vil ikke reise dit å ta en slik trøye som nummer 8. Det er press du ikke trenger. Forventningene er enorme i en slik klubb.

– Jeg skal selvsagt jobbe sokkene av meg for å gjøre meg fortjent til et slikt nummer en dag. Men frem til da vil jeg ta et høyt nummer og jobbe hardt.