Vil la spillerne få sesongen på å overbevise

Jürgen Klopp kommer ifølge Liverpool Echo ikke til å kaste noen spillere på dør i dette januarvinduet.

– Jeg sier alltid til spillerne at jeg ikke signerer kontrakter, men at det er en kontrakt for ett år. En veldig god sesong, så kan spilleren få dra; en veldig dårlig en, så kan klubben kanskje gi slipp på ham. Så alt kan skje.

Det sier Liverpool-sjefen, melder lokalavisen, noe som skal være grunnen til et rolig overgangsvindu. Selv om prestasjonene denne sesongen har vært svært variable, får spillerne sjansen til å overbevise ham frem til mai.

– Min feil om vi er dårlige

– Dette året er vi kun helt fokusert på å prøve alt mulig for å gjøre det slik at når vi er gamle og grå, så ser vi tilbake på dette og sier at det virkelig var verdt det. Vi fikk nye venner, hadde suksess, alt sånt. Det er derfor jeg ikke liker å tenke for mye på hva vi kan gjøre (på overgangsmarkedet), sier han.

– Det er en enighet. Dårlige prestasjoner kan selv skje med nye spillere. Hvis vi er dårlige, så er det min feil. Det er slik jeg ser på jobben, legger den karismatiske 48-åringen til.

– Jeg er en normal fotballfan. Hvis jeg hører om overgangsryktene våre, vet jeg at det bare er tull. Hvis jeg hører det om et annet lag, tenker jeg «åh, det er jo mulig». Det er helt utrolig. Jeg er ikke den smarteste, men ikke den dummeste i verden. Jeg liker alle ryktene, men kun om andre lag.

Les også: Owen mener Benteke blir for endimensjonal