Vurderer spisskjøp i januar

Jürgen Klopp vurderer å kjøpe angriper, og har kikket på Athletic Bilbao-stjerneskudd.

Liverpool har kun scoret 25 mål på 21 ligakamper så langt denne sesongen. Det er 14 mål færre enn mestscorende Manchester City - og bare sju klubber har scoret færre i første halvdel av sesongen.

 

Med Danny Ings ute hele sesongen, Divock Origi ute i ytterligere tre uker, og en skadesituasjon på stjernespiss Daniel Sturridge som en ikke ser ut til å finne ut av, sitter Jürgen Klopp igjen med Christian Benteke, som er en spiller han virker å foretrekke som «plan B» fra benken.

 

Nå vil han vurdere spisskjøp i januar, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

 

– Det er ikke lett. Om du er to uker uten en spiller vil du tenke «vi bruker en annen», men etter to uker så har du da en eller to spillere for mye. Alle kommer tilbake, så det å kjøpe spillere er ikke lett, sier manageren til Echo.

 

– Vi har ikke så mange alternativer på topp, det er sant. Det er det samme med midtstoppere. Martin vil være ute noen uker til, Dejan er ikke frisk, Sakho har problemer, mens Kolo har erfaring. Mye erfaring, og han er glimrende! 

 

– Vi måtte gjøre noe. Vi ser alltid på det offensive og hva vi kan gjøre. Muligens, kanskje eller aldri - og deretter må vi ta avgjørelser om hva vi ønsker å gjøre, sier han videre.

 

Ser mot Spania?

 

Lokalavisen skriver at en angriper de røde har fulgt denne sesongen er Athletic Bilbaos Iñaki Williams. Spanjolen har scoret 10 mål så langt denne sesongen.

 

Ifølge the Guardian har 21-åringen en utkjøpsklausul på €20 millioner, og klubben jobber med å gi han ny kontrakt.