Coutinho og Matip blir ikke med mot Sunderland heller

Jürgen Klopp kjører en kort treningsøkt i dag foran møtet med David Moyes sine disipler.

1. jan 2017 kl 14.55 Einar Kvande

Liverpool Echo skriver at Philippe Coutinho og Joel Matip ikke er aktuelle for Liverpools kamp i Sunderland i morgen ettermiddag. De røde skal i aksjon på Stadium of Light mindre enn 48 timer etter den harde kampen mot Manchester City på nyttårsaften.

Matip sliter med ankelen, og har ikke spilt siden uavgjortkampen mot West Ham tidlig i desember. Coutinho hadde håpet å være tilbake mot Manchester City, men både den kampen og Sunderland-kampen kom for tidlig for brasilianeren.

– Jeg tror ikke på mirakler. Ingen har fortalt meg at de to er i stand til å gjøre det du må gjøre før du ønsker å spille en fotballkamp, så det er ingen sjanse for at de blir involvert mot Sunderland, siteres Jürgen Klopp av Echo.

Håper å utnytte svakheter

Klopp forventer en tøff kamp mot et Sunderland-lag som ønsker å reise kjerringa etter 4-1 tapet i Burnley i går.

– Når vi våkner i morgen, er det ingen som vil være lei seg for at det er kort tid mellom kampene. Jeg skal se Sunderlands kamp mot Burnley, og jeg har sett andre kamper med dem allerede.

– Forhåpentligvis vil vi finne noen svakheter vi kan utnytte. Vi vil ta ut et lag, basert på hva den medisinske staben forteller meg. Dersom de ikke gir meg valgmuligheter, vil vi spille med de som er skadefrie.

– Det finnes ingen unnskyldninger foran denne kampen. Det er slik alle ønsker det skal være, og vi må levere varene. Vi vil levere varene.

En kort økt på søndag

– Jeg vil vente på informasjonen jeg får fra den medisinske staben. Vi har ingen skikkelig treningsøkt foran kampen. Det er et problem i forhold til rotasjon av spillere at vi ikke har en skikkelig treningsøkt.

– Vi skal trene litt på søndag, men det blir en veldig kort økt. Vi vil gjøre en del taktiske ting, og alt annet vi kan presse inn i økten.

– Så skal vi reise til Sunderland og gjøre vårt beste. Det blir det samme for Sunderland. De spilte noen timer tidligere enn oss på nyttårsaften, men dette visste vi for lenge siden. Vi har akseptert det, og vi skal reise dit og forsøke å ta de tre poengene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]