Bedre tider i vente?  Vår blogger har tro på det.

Fra tvilere til troende

Vi går inn i siste landslagspause på lang tid med et skuffende uavgjort resultat mot vår gamle sjef Rafa Benitez.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er tungt å se tilbake på et skuffende september der vi nok hadde tegnet inn tre poeng i flere av kampene vi dessverre endte opp med et.

Allikevel er jeg optimistisk med tanke på fortsettelsen. Jeg leser mye Liverpool på ulike sosiale medier og overalt jeg kan finne noe spennende nyheter om mitt kjære Liverpool. Akkurat nå er pessimismen tilbake. Og man sammenlikner dagens Liverpool med Rodgers sitt Liverpool, og at vi har stått stille i utviklingen og ikke er i nærheten av å utvikle oss slik vi forventet da Klopp tok over roret. Jeg er så totalt uenig som det går an å bli.

Vi har fått inn verdensklasse i ikke bare en, men mange posisjoner. Mane, Firmino, Coutinho, Lallana, Salah, Can har utviklet seg til å bli det beste offensive artilleriet i Premier League, men så kommer den berømte når de er på sitt beste som må legges til bak. Det mangler jo storscoreren. En Kane som kan sette det viktige målet når vi sliter som mest, en Van Djik som kan blokkere det ene skuddet som går inn. Ja, vi har mangler. Men jeg tror at Klopp er i ferd med å bygge et lag som kan vare i lang tid og som kan være gode over ikke bare et år, som Mourinhos Manchester United fort kan vise seg å være. Et lag som kan kjempe år etter år. Vi er nødt til å gi Klopp mer tid, og han avhenger av støtte fra tribunene. At alle tror på prosjekt Klopp. Jeg gjør det. Jeg tror. Jeg skal synge for full hals når jeg skal på Merseyside derby i desember. Jeg skal synge. Jeg skal juble og jeg skal tro helt til fløyta går. Og jeg skal tro til Mai. Vi må endre oss fra tvilere til troende var Klopps berømte ord når han kom. Det kommer til å ta tid sa tyskeren, lang tid. Men vi skal komme dit. Og jeg tar han på ordet. Og jeg er troende.

Klart jeg kan være fly forbanna når det tapes poeng mot Burnley hjemme og Newcastle borte der vi sannsynligvis hadde estimert med full pott. Men det går over, også tror jeg igjen. For med det antallet sjanser Liverpool skaper, og det samholdet Klopp er i ferd med å bygge i laget. Ja, da er det ikke langt unna et av de beste Liverpool lagene på mange år. Jeg tror vi kvalifiserer oss for utslagsrundene, jeg tror vi klarer topp fire igjen og jeg tror vi vinner FA-cupen 2017/18. Jeg tror.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.11.2017 kl 15:11

Overlegen U19-seier i Sevilla

Steven Gerrards mannskap knuste Sevilla med to mål i hver omgang.

+
21.11.2017 kl 13:56

Simon Kjær mister kampen

Den danske midtstopperen sliter med en muskelskade.

+
21.11.2017 kl 11:43

– Han er motoren i laget

Jürgen Klopp tror det snart vil løsne for Roberto Firmino foran mål.

+
21.11.2017 kl 09:58

Stoke-kampen sendes kun i opptak

Liverpools bortekamp mot Stoke neste uke går ikke direkte på TV.

+