Godt nok?

Mot Manchester United holdt vi endelig buret rent. Bare så synd det var i begge ender!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Kampen mot fienden fra øst ble som vanlig hauset voldsomt opp. Jeg synes det ble et lite antiklimaks, men med et noe positivt fortegn. Jeg sitter med en følelse av at hvis United virkelig ville vinne denne kampen, så hadde vi nok slitt mer med å holde nullen. Å friskmelde forsvaret etter denne kampen vil være galskap. Et utrolig feigt og godt organisert United-lag bidro med "nada" framover. Ikke på grunn av at vi var så fryktelig gode og spilte motstanderen ut av stil, men fordi Mourinho er en slu og lur rev! Fornøyd med et poeng? Ja, da er det bare å legge seg lavt og sørge for at motstanderen ikke kommer til altfor mange sjanser!

Savnet av Mané var stort. Savnet av en spiller som kan gjøre det "umulige" og kanskje få ballen i mål. Vi har altfor få slike. For få, eller, ingen spillere som er målgarantister. Jeg er sikker på at vi kunne spilt i tre - fire timer mot dette United-laget uten å score! Legg til 50 cornere! Vi får "aldri" mål på disse heller!

Ros til forsvaret

Selv om noen brikker fremdeles ikke er på plass, skal vi ikke glemme noe av det som er positivt bak hos de som vanligvis får mye pepper. Backene våre var gode i går, selv om de i store deler av kampen ikke ble satt under så enormt stort press. Moro å se at Matip kommer på noen sugende løp og forsøk langt oppe på Uniteds banehalvdel! Dessuten vinner Lovren mange hodedueller og er bedre (og sikrere) bak der enn jeg har sett på lenge!

Vi er på mange måter inne i en liten skjebneuke nå. En viktig bortekamp mot Maribor på tirsdag må vinnes. Til helga møter vi en av våre argeste konkurrenter til topp 4. Siden to poeng røk nå, bør vi ta med alle poengene tilbake fra London. Tottenham sin spillestil passer vanligvis godt til oss, og med et Tottenham som spiller på en ny bane, tror jeg faktisk det kan skje!

Men at vi holder nullen igjen er vel som å tro på et lite mirakel? Egentlig så gir jeg blaffen i det, så lenge vi bare scorer flere enn motstanderen!

Med seier i de to neste kampene, vil jeg kunne si at dette er "godt nok" og at Klopp og Liverpool kan gå med hevet hode! Jeg håper savnet av en målgarantist kan gjøres til skamme. Da må Salah gjøre annet enn bare å skape noe på banen. Da må våre brasilianere ikke pakkes inn i et effektivt forsvar, men få komme til skudd og gode dødballer. Her tenker jeg ikke på cornere...