På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi har i skrivende stund kortere poengavstand til bunnen enn til toppen i PL. Det forteller ikke lite når Palace har 3 poeng etter 9 kamper.

Hvor i all verden skal vi begynne? Tottenham kampen var ikke et uheldig blaff, men snarere en solid dokumentasjon på hvor lite Klopp har fått til etter 2 år i sjefsstolen.

Vi møtte de liljehvite i første kamp under Klopp for nokså nøyaktig 2 år siden. 0-0 ble det den gang. Ingen kan betvile at Tottenham har utviklet seg svært positivt siden den gang og at Liverpool i beste fall står på stedet hvil.

Urealistiske påstander

Jeg vil kommentere to skumle påstander fra vår karismatiske tysker. Han sier at vi ikke ligger langt unna ManC.  Da må jeg si at Klopp opererer i sin egen fantasiverden. Ikke bare er det en vill påstand, men den er også tallmessig målbar. Vi ligger 12 poeng bak City.

Jeg tør nesten ikke skrive at de har 28 plussmål og vi 2 minusmål. Og vi er i oktober!

Vi kommer ingen vei med fantasier og urealistiske påstander. Den røde supporter er ikke dum. Vi må kalle en spade for en spade. Klopp prøver å kalle en spade for en gravemaskin med en slik uttalelse.

Han påstår videre at ingen kunne gjort jobben bedre enn det han har gjort de siste 2 årene. Vel, det hadde passet langt bedre om andre hadde uttalt dette. Det understreker etter mitt syn mangel på en god porsjon realisme.

Kan ikke løpe fra resultatene

Jeg er redd for at denne urealistiske holdningen medfører passivitet. Når troen på dagens spillergruppe og egen fortreffelighet blir for stor er vi inne i en farlig blindgate.

Det er imidlertid ingen tvil om at Klopp har prøvd det han makter. Han er en ypperlig ambassadør for Liverpool, men resultatene kan man ikke løpe fra.

Nå venter Huddersfield. Det er ikke en kamp på liv og død. Det er kun en kamp som handler om å dø. Hvis Liverpool taper den kampen er vi billedlig talt døde. Hvis vi vinner, så skal det mer til, før vi kan satse på et nytt liv under Klopp.

Del

Blogg

29.10.2017 15:27

Fortsatt sykemeldt

Vi blør ikke fra åpne sår lengre. Men vi er sykemeldt en stund til, men forhåpentligvis er vi på bedringens vei.

29.10.2017 09:54

Defensiv trygghet ga selvtillit

«Jeg vil tørre å påstå at dette er det mest solide vi har fremstått så langt i 2017/2018-sesongen.»

28.10.2017 10:31

Tid for å takle motgang

«Jeg frykter at eierne har like liten tålmodighet som en gjennomsnittlig rød medgangssupporter.»

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+
19.11.2017 kl 09:05

Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

+
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+