To måneder på rad under forventning

Heller ikke i oktober klarte Liverpool å hente poeng i det omfanget som kreves for å nå sesongens målsettinger. Men det er definitivt ingen krise.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Med 4 poeng på tre kamper er Liverpool 3,1 poeng bak skjema til 75.

10.000 simuleringer tilsier følgende sannsynlige tabellplassering for Liverpool:

I forhold til situasjonen ved utgangen av forrige måned er sannsynligheten for å innta en av de to øverste plassene ytterligere redusert.

Oversikten under viser utviklingen for sesongens viktigste målsetninger, runde for runde:

Avslutningen på måneden ble positiv, men de tre kampene under ett ble negativ på alle parametre, bortsett fra sannsynligheten for å ende sesongen mer enn 10 poeng foran Everton.

Sannsynlig antall poeng ved sesongslutt holder seg relativt uendret gjennom måneden og hovedtyngden ligger nå i området 59 til 64 poeng. Dette er et antall poeng som gir stadig lavere sannsynlighet for å nå en plass helt i toppen.

November byr på fire serierunder. Skjemaet til 75 poeng tilsier at vi har 26,6 poeng ved inngangen til julemåneden. Isolert sett legger skjemaet opp til 7,6 poeng i denne måneden, men for å ta inn det tapte fra de forgående månedene må vi altså ta hele 10,6 poeng.