En intens toppkamp med Englands beste dommer

Lørdagens kamp mot Chelsea ble akkurat så intens og jevn som det pleier å være mellom disse lagene.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopps menn viser at de er gode nok til å kjempe med de aller beste. Denne kampen kunne vippet begge veier, så 1-1 var i grunn greitt.

Jeg synes det er på sin plass å skrive noen ord om Michael Oliver, etter min mening Englands desidert beste dommer. Stykker ikke opp spillet unødig, dømmer konsekvent og rettferdig og er hele tiden i nærheten av de viktige situasjonene. Man kan tydelig se at spillerne respekterer ham. Han er knallgod på kommunikasjon. og ingen behøver å tvile på hva han mener når en avgjørelse er tatt. Å dømme en slik kamp uten å gi et eneste kort og samtidig få full aksept, er rett og slett imponerende. Det burde også Jordan Henderson forstå, i stedet for å bruke masse unødig energi på kjefting og bjeffing mot de sortkledde.