KAN ET TRIKS ELLER TO  Mohamed Salah viste seg nok en gang å være et ess i ermet for Jürgen Klopp.

Sim-salah-bim

Etter Spurs kampen var det lett å ty til krass kritikk av de røde. Etter siste ukes kamper, som ble avsluttet med en komfortabel utklassing av West Ham United, er det ditto enkelt å rose det samme mannskapet.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Den riktige analysen ligger nok mellom disse ytterpunktene.

Det er liten grunn til å tro at vi vil unngå smertefulle tap i den nærmeste fremtid. Det er ikke mulig å trylle for Klopp. Keeperen og forsvaret vårt er usikre faktorer. Jeg synes likevel at Alberto Moreno fortjener skryt for sitt spill i år. Han har riktignok blitt «hjulpet» litt av at de andre i forsvaret har stjålet de negative overskriftene. Personlig mener jeg at både Mignolet, Lovren, Klavan og Gomez ikke holder mål på det øverste nivået.

Det er også all grunn til å forvente en rekke oppturer i den nærmeste fremtid. Vår offensive styrke er udiskutabel. Jeg har tidligere ment at vi mangler en toppscorer, men der har Salah lyst til å ha et ord med i laget. For en spiller! Når både Mane, Lallana og Coutinho for alvor er friskmeldt da kan vi forvente litt av hvert!

Det skumles litt i kulissene at Can forsvinner. Kan det tenkes at Emre har innsett at Naby Keita betyr en plass sportsstolene for hans vedkommende? Har frisk i minne at Xabi Alonso forsvant når det var snakk om Gareth Barry for noen år siden.

Vi er på femteplass i skrivende stund. Hvis vi kan styrke forsvaret noe, samtidig med friskmeldte angripere, kan vi nå høyere opp. Marginene er små, men de små detaljene er utrolig viktige.

En ting er sikkert! Vi er kommet tilbake etter en smell. Vi har fått tilbake troen. Klopp kan tydeligvis trylle allikevel, «sim-salah-bim»!

Del

West Ham United

12.11.2017 21:52

Taktikkskiftet

Mot West Ham så vi et annerledes Liverpool, vi så et lag som var mer pragmatiske og angrep med mer balanse enn vi har sett tidligere.

07.11.2017 09:34

David Moyes bekreftet som ny West Ham-manager

05.11.2017 12:43

Redaktør Torbjørn Flatin om de siste kampene:En hyggelig og nødvendig uke

Liverpool har holdt seg på skinnene i Premier League og Champions League, og nå ventes forsterkninger av togsettet.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.11.2017 kl 22:22

Ett hjemmetap i «topp-seks-kampene» under Klopp

Liverpool har for vane å klare seg bra mot de beste – men det ender ofte uavgjort.

+
23.11.2017 kl 20:11

Matip trener med laget igjen

De røde forbereder seg til lørdagens storoppgjør mot Chelsea på Anfield.

+
23.11.2017 kl 19:07

– Vi slo av bryteren

Philippe Coutinho er klar på at spillerne har lært av feilen som kostet to poeng i Sevilla.

+
23.11.2017 kl 14:01

– Får kun én hviledag

Chelsea landet i London i morgentimene torsdag.

+