Van Dijk?

Southampton har vist at de er svake i år. De slipper inn flere mål enn de scorer. Så vi skal ikke gå av hengslene selv om vi utklasser Pellegrinos utvalgte.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det var dog en solid forestilling av de røde. Mo Salah er i ferd med å få stjernestatus. Maken til prestasjoner rett etter en overgang skal man lete lenge etter. Han imponerer med mål i bøtter og spann og samtidig har han en suveren ballkontroll i nærkamper. Måtte han bare holde seg skadefri…..

Forsvaret skal nok få mer å bestille neste helg. Trent Arnold er en friskus. Han spiller på seg selvtillit i slike kamper. Klavan og Lovren holder mål mot The Saints, men mot de regjerende ligamestre er det mer skummelt. Det blir utrolig spennende til neste helg—da får vi se om nivået vårt er godt nok. Vi har respondert meget tilfredsstillende etter stortapet mot Spurs. Slår vi Chelsea til neste helg kan legen meddele hele laget, ikke bare Klopp, at de røde er friskmeldt!

Hva så med Van Dijk? Var det noen som så at han kan styrke Liverpools forsvar? Han spiller på to lag i motgang- Southampton og Nederland. Det gjør noe med selvtilliten til en spiller. Han er en flott spillertype. Han bør nok ikke kjøpes til full pris, men det er vel salg i januar!