Klopp nekter å tape!

Den godeste Klopp og Liverpool nekter å tape fotballkamper. Likevel blir det altfor mange poengtap i kamper vi skulle og burde vunnet. Det blir ikke trofeèr av slikt!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Et poeng på Emirates er ikke så aller verst. På forhånd hadde nok mange røde "tatt" dette poenget og vært såre fornøyde. Men etter å ha rundspilt Arsenal i en omgang, og ledet kampen fortjent til pause, så burde dette blitt tre poeng. I stedet greier vi igjen å rote det til med personlige feil og tull og tøys i de bakre rekker. Det hjelper heller ikke at et sjansesløseri i første omgang gjør at det bare står 0-1 og ikke 0-3!

Jeg tror ikke Klopp en gang vet hvorfor disse kollapsene stadig gjentar seg. Da hadde han for lengst gjort noe med det! I denne kampen var det nesten komisk. Det som i hvert fall er sikkert er at Klopp må på keeperjakt, hvis han ikke vil gi jobben til Karius og la han få prøve seg over litt lenger tid. Han må jo tydeligvis ha troa på sistnevnte siden han får spille i CL?

Min påstand er at vi ikke kommer til å vinne et eneste trofè med Mignolet mellom stengene. Han er definitivt ikke god nok på et lag som ønsker å vinne noe. Jeg ønsker meg en keeper som også kan gjøre forsvaret tryggere. En sjef. En bauta.

Jeg savner også en sjef på banen. På Liverpool blir ikke dette "tomrommet" så synlig før det butter i mot fordi de foran ofte scorer i bøtter og spann. De scorer egentlig nok mål til at vi burde vinne nesten alle kamper! Men hvem er det på midtbanen som står fram som en tydelig sjef og rydder unna når det først butter i mot? Hvem er det som maner spillerne til å virkelig jobbe skjorta av seg og løpe til krampa tar de? Disse kollapsene må jo skyldes at noe er galt? Det er ikke så veldig mange av topplagene i Premier League som "driter seg ut" når de leder med to eller tre mål og dominerer kampenel, også på bortebane?

Poengene blir som sagt få med alle disse uavgjorte kampene, og avstanden til andre og tredje plassene kan fort øke etter denne runden. Det kan fort bli et rotterace om fjerdeplassen mellom flere lag. Nå er ligaen for Liverpool sin del halvspilt. To tap lar seg absolutt høre, men kun ett poeng i nesten halvparten av de spilte kampene er ikke godt nok siden vi har ledet nesten alle disse kampene!

Liverpool vinner ikke ligaen i år heller. Liverpool vinner nok ikke Champions League heller. Det kunne vi kanskje gjort hadde forsvaret og midtbanen gjort jobben sin i nesten samfulle 90 minutter. For vi er gode, fryktelig gode, når spillet og ballen ruller vår vei. Så er vi ditto dårlige når motstanderne får blod på tann og vi slipper inn billige baklengsmål.

Klopp og co har en jobb å gjøre både på treningsfeltet og i overgangsvinduet de neste ukene Jeg ønsker meg en ny keeper og en ny midtstopper til jul! Skulle ønske Keita kom i januar og kunne være med på å styrke den defensive jobben på midtbanen! Det siste er bare en ønskedrøm, men det skal ikke så veldig mye til før vi også er "helt der oppe" hvor vi ikke har vært så altfor ofte de siste årene....

Det blir en spennende vinter og vår med cuper og liga. Men det nytter ikke å vente til sommeren med å styrke stallen. Champions League-toget må ikke gå uten at Liverpool er med neste sesong! Det har vi ikke råd til skal vi beholde de beste spillerne våre og få kloa i noen som kan styrke stallen slik at vi forhåpentligvis kan kjempe om trofeèr igjen.

God jul alle røde!