Dagen derpå

Så var KAMPEN over. Målløst mot våre erkerivaler. Det er vanskelig for oss å slå United.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi var favoritter på forhånd. Det var ikke uten grunn. Liverpool har periodevis i sesongen vartet opp med festfotball, mens United har vært mer anonyme og til dels litt kjedelige. Alt lå egentlig til rette for at Klopps menn skulle vinne denne mandagskvelden. Slik gikk det ikke. United la seg bakpå i store deler av kampen, og de røde hadde bare periodevis et visst grep om begivenhetene.

Skuffet? Nei, ikke så veldig. Når United er livredde for å tape, med et rekordlavt ballinnhav, forteller det at vi er kommet i en god posisjon i forhold til våre argeste konkurrenter. Hadde Couthinos langskudd avgjort kampen ville superlativene haglet. Vi ville ha sagt at seieren var fullt fortjent, og United hadde tilnærmet ingen muligheter til å score!

Karius virker usikker

Loris Karius. Han er foreløpig ikke min favoritt. I går hadde han lite å gjøre, men han virker usikker. Han var i nærheten av å avgjøre kampen til Uniteds fordel. Vi har ikke fått se hva han duger til ennå, så jeg får stole på Klopp.

USIKKER
USIKKER  Loris Karius fikk neppe mange nye fans etter kampen mot Manchester United.

Den bakre fireren virker trygg. Matip/ Lovren er det mest lovende stopperparet jeg har sett på lenge. Backene er også solide. Det mangler ikke på vilje offensivt, men det blir ikke så my tellende heller.

Can ble bedre utover i kampen

Emre Can. Virket keitete i starten. Han ble faktisk bedre utover i kampen. Han har et godt driv på sitt beste. Skuddet fra trengt posisjon i andre omgang var svært nær matchvinnende. Ellers har han vist at regelmessige mål får vi ikke fra den kanten. Håpløse langskudd sitter på netthinnen.

Henderson virker mer og mer solid. Trodde aldri at han kunne bli kaptein med nødvendig autoritet. Der kan jeg ha tatt feil. En lagspiller og en som er god i krigen, ingen tvil.

Sambakameratene er vårt varemerke. Det går litt opp og ned fordi de spiller med litt høyere risiko, men du verden, her har vi mye å glede oss til!

Sturridge holder ikke mål

Sturridge. I dagens lag holder ikke briten mål som førstevalg. Den gode Daniel opplever å være skadefri, men ikke et førstevalg lengre. Du ser det på kroppsspråket. Han er ikke på nett med resten av gjengen. Helt bortreist i går, noe som ble veldig tydelig når Lallana kom innpå.

INTET FØRSTEVALG
INTET FØRSTEVALG  Artikkelforfatteren mener Daniel Sturridge var helt bortreist mot Manchester United.

Vi har ikke noen utpregede matchvinnere i laget. Det har jeg begynt å venne meg til. Hvis midtbanen med Can, Henderson og Wijnaldum kunne begynne å levere mål oftere, da blir vi ligamestre!

Alt i alt er det god grunn til optimisme!