Den første ripen i lakken…

Sesongen er ikke gammel ennå. Kun 2 kamper og 4 omganger er over. Mye kan skje ennå og mye vil forandres. Det vet vi.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi har sett så langt at 3 av 4 omganger er svake, faktisk mer enn svake. Helt på grensen til trøstesløse. Alle mulige spørsmål melder seg. Er vi virkelig ikke bedre i år? Klopp-fotballen har vi sett lite til. Jo da, jeg fikk med meg andre omgang mot Arsenal.

Helt ærlig så mistet jeg vel motet etter dagens Burnley-kamp. Jeg trodde faktisk ikke det var mulig å komme ned på dette nivået i år. Enda verre blir det når Manchester-lagene viser storform og nyinnkjøpene leverer med en gang.

Jeg hadde tro på en klar fremgang i år. Jeg ser at siktet må justeres nedover. Foreløpig er det pengene som råder i PL. Lagene som har kjøpt dyrt er kommet raskt ut av startblokkene. Klopp har valgt en annen filosofi med sine spillerkjøp, og det ble synlig med negativt fortegn mot Burnley.

Jeg er dreven i dette gamet og vet at ting kan snu, men kampen mot Burnley var en så pinlig forestilling at alle røde har god grunn til bekymring.

Det forundrer meg at relativt svake pasningsspillere som den bakre fireren spiller et dristig pasningsspill, utenfor egen sekstenmeter, når et heltent Burnley lag jager ballen. Vi gjorde det samme mot Arsenal i første omgang. Det har gitt to baklengs i fasiten.

Klopp er en topp kar, men selv han må være bekymret nå. Har han bommet på nivået som kreves av et topplag? Det er Klopps lag som spiller nå og kampen mot Burnley var den første store ripen i Klopp-lakken.

Vi får håpe at de røde gjør som håndballjentene, reiser seg etter en dårlig kamp…