Før mandagskampen

Hva kan vi forvente oss i kveld når førerløse Leicester står på motsatt side av banen?

Det har vært et vrient år for en skriveglad helrød supporter. I det ene øyeblikket er vi øyrikets beste lag og i det neste er vi spillemessig i nedrykkssonen.

Noen kamper med festfotball blir avløst av trøstesløse kamper mot bunnlagene. Vi har snart både januar og februar bak oss.

Heldigvis lider jeg av kortidsminne, slik at 2-0 over Tottenham huskes så mye bedre enn resten av kampene etter jul.

Gode kort på hånden

Klopp har uten tvil et betydelig problem med stabilitet i prestasjoner. Jeg tror nok at det tette kampprogrammet etter jul har hatt negativ virkning for de røde. Vi har ikke en stor og jevn tropp som tåler et tett program.

Nå har hele laget hvilt i snart to uker. Leicester har spilt og tapt to cupkamper i samme perioden. En middels analytiker burde kunne forutsi at Liverpool sitter med svært gode kort på hånden.

Uthvilte og med stor selvtillit etter Tottenham kampen burde et formsvakt Leicester feies av banen- ikke sant?

Lange timer

Så kryper tvilen inn. Vi er helt uforutsigbare. Henderson er skadet. Lucas spiller muligens igjen for en skadet Lovren. Leicester kan få et løft etter at Ranieri forsvant ut. Vi kan få en reprise av Burnley, Bournemouth og Swansea kampene. Jeg er forberedt på det - er du?

Ingenting er som en kampdag. Spenningen før kampen. Leverer vi varene eller blir det nok en fiasko i en variabel sesong? Timene blir lange frem til kampstart, men da er vi klare.

Tips: Leicester- Liverpool 1-3