Hva er målet herr Klopp?

Om noen få dager er vi i gang igjen! Hvor gode er vi? Det er spørsmålet.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Har sommeren gitt oss grunn til å forvente en god sesong? Vi har sett eksempler på overbevisende spill, men også noen ubehagelige nedturer. Det samsvarer litt med fjorårssesongen. Et høyt toppnivå og for lavt bunnivå.

Spillerstallen er uten tvil sterkere enn i fjor. Vi har en mangel her og der, men det er på papiret. Vi må ta i betraktning at alle topplagene er sterkere enn i fjor og det er styrkeforholdet til disse lagene som har betydning.

Vi har en fordel i ligaen sammenlignet med lagene som er i Europa. Det er sannsynlig at et uthvilt Liverpool vil prestere bedre i PL. Det er et kortsiktig argument. Jeg vet det. Europa er nøkkelen til å rekruttere de beste spillerne. Enda en sesong utenfor Europa vil være svært uheldig. Det betyr med andre ord at vi må tilbake i Europa- helst til Champions League.

Hva er målet for årets sesong? Vi får lite håndfast fra Klopp når det gjelder konkrete mål. Det betyr at hele Liverpool familien tenker sitt. Vi er en stolt klubb som hører hjemme i toppen. I mitt hode ligger lista på en plass i CL til neste år. Hvis vi havner utenfor topp 4 vil jeg være skuffet. Cupene er viktige, men ikke helt avgjørende neste sesong. Det dreier seg om PL.

Jeg er meget spent på sesongstarten. Vi har et utrolig tøft program. Hvis vi får en tøff start er vi på bakfot hele sesongen. Da blir det fort krampaktig og jakten på poeng enda vanskeligere. Hvis starten blir god vil det løfte hele laget og selvtilliten. Da kommer vi til å ta mange poeng…

Jeg går løs på årets sesong med optimisme. Målet er å kvalifisere seg til CL!