Hva med en liten dose realisme?

Vi har gått hen og blitt bortskjemt denne høsten, det er det ingen tvil om.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

De røde har servert gnistrende angrepsfotball med enorm intensitet, og fått masse velfortjent skryt i media.

Den siste uka har derimot vist oss at veien fra 7-8.plass og opp til toppen av PL er akkurat like tøff som vi trodde før sesongen. Derfor bør vi kanskje dempe forventningene et par hakk.

Allerede er tvilerne og skeptikerne i gang med sine teorier om hvem som ikke er gode nok og hva som burde vært gjort annerledes. Ganske fantastisk, spør du meg.

Det er ikke mange ukene siden de fleste av oss var enige at Liverpool hadde en bedre stall enn på veldig lenge. Nå er den samme stallen plutselig altfor tynn?

Spørsmål til dere som allerede har klatret opp på klagemuren igjen: Hva om vi får et par tap til? Kanskje bør man se på muligheten til å løse Klopp & co fra de nylig inngåtte langtidskontraktene? Eller kanskje selge Sturridge, så har vi gjort det også?

Det er ikke mange ukene siden de fleste av oss var enige at Liverpool hadde en bedre stall enn på veldig lenge. Nå er den samme stallen plutselig altfor tynn?

PL er fortsatt et stykke unna halvveis. Alle lag vil tape kamper og få skader. Arsenal fikk en smekk tirsdag, Chelsea kan få det samme mot Sunderland onsdag.

Vinner Liverpool på Riverside, kan vi faktisk være nummer to (2). Kjenn litt på den tanken!

Hjemme mot City på nyttårsaften, med Coutinho tilbake banen! Semifinaler mot Southampton i ligacupen! Se på Chelsea og Arsenal. Tenk på at begge to er beseiret på eget gress!

Nei, jeg klarer å fordøye noen poengtap og svakere kamper innimellom. Med så mye positivt som skjer i klubben er jeg ikke et øyeblikk i tvil om at vi er på rett vei.

God Rød Jul alle sammen !