Hva skjer?

Den ene uka mister vi poeng på fjollete vis. Neste uke er vi veldig gode og viser for all verden at vi er med i toppen - igjen.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

I helga gikk turen igjen til Liverpool og Anfield. Nye Main Stand måtte testes, og innfridde til fulle alle forventninger. Kampen mot West Ham derimot, ble ikke den store «høydaren».

At jeg på forhånd satte £10 på 2-2 til over 18 i odds, ble bare et lite plaster på såret i en kamp som vi, igjen, burde vunnet.

Sidemannen min, som hadde hatt årskort i 62(!) år på ulike steder på Anfield, var også tydelig skuffet over dette resultatet. Men som han så fint sa det, så begynte han etter mange sesonger å bli «used to it».

Legger vi lista for høyt når vi, meg inkludert, gnåler etter forsterkinger etter et par dårlige resultater? Forventer vi for mye? Må vi kanskje bli litt «used to» ujevne resultater og ikke minst prestasjoner? Årets stall er tynn sammenlignet med andre topp 5-6 lag.

Benken mot West Ham, Bournemouth og Middlesbrough tror jeg ikke virket skremmende på noen av motstanderlagenes fans og managere. Vi er sulteforet på ligagull, som alle lagene rundt oss på tabellen har tatt jevnt og trutt for seg av de siste 25 årene. De har penger, masse penger, store stadioner, betaler enorme lønninger og har eller har hatt managere som har vunnet mye.

Perspektiv

Men vi er da på gang? Klopp er stor, og han kan fotball. Det vet vi! Stadion er blitt større og mye mer moderne. Byen Liverpool blomstrer, det bygges overalt, og økonomien og turismen er på full fart framover.

Vi har kanskje ikke så gode keepere som de andre topp 4 lagene. Ei heller en like kjent spiss. Kanskje mangler vi også en god defensiv midtbanespiller? Men vi ligger da vitterlig på 2. plass, enn så lenge. Chelsea virker solide, og kan godt gå bort å vinne ligaen dette året. De andre lagene rundt oss på tabellen taper kamper, poeng eller vinner, akkurat som Liverpool.

Den hyggelige, tidligere nevnte eldre mannen som hadde vært på Anfield siden 1954, fikk meg til å sette alle drømmene om et snarlig ligagull litt i perspektiv; vi er kanskje ikke der enda? Men, som vi var skjønt enige om begge to så er det lov å drømme! I hvert fall om topp 4 og spill med de store i Europa neste år.

Akkurat nå drømmer jeg om seier på Goodison førstkommende mandag. Der er vi «used to» å ikke tape........